Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elejkaaaa

Ta wkurzajaca Nasza Klasa.....

Polecane posty

Gość elejkaaaa

ja nie rozumiem tych ludzi z nk. niektorzy sa tacy ze az czlowiekowi przykro sie robi.... nie mozna nawet nic napisac na forum danej klasy bo zaraz cie objada i to wlasnie nie wiadomo o co!! napisalam post a 2 laski ni z tego ni z owego zaczely sie zgrywac ze mnie w ironiczny sposob. masakra i nawet nie wiem czemu jak ten post nie byl skierowany do nich ;/

Gość elejkaaaa
ehhh

Gość elejkaaaa
odpiszcie cos ;(

Gość elejkaaaa
..

Omg, olej naszą klasę...to portal dla ludzi starszych, naprawdę pragnących odnowić znajomości...ale to ludzie po 40, i i nie wszyscy...cała reszta to ludzie z różnorakimi problemami natury psychicznej, tudzież zwykli lanserzy. Nasza klasa to już profil dla ludzi BEZ KLASY. Nie chcę uogólniać, ale wg moich ścisłych obliczeń (hehe), tylko ok 1 użytkownik na 100 jest normalny;)

Gość Mówi facet
ale o co chodzi, bo nie zrozumiałem?

Nasza Klasa straciła swoje powołanie. Miał to być profil, by odnowić stare znajomości, zobaczyć jak się zmieniliśmy przez lata. Niestety teraz jest to ogólny blog prowadzony przez wiele osób. Teraz gdy chcesz zobaczyć jak wygląda koleżanka z przed lat, otwierajac galerię widzisz 15 zdjęć jej dziecka, 2 zdjęcia psa, zdjęcie samochodu i jeśli przystojny to zdjęcie męża. Niektórzy niemal codziennie wrzucają coraz to nowe pozowane fotki. Niektórzy prowadzą stałą korespondencję, podpierając się zdjęciami. Ogólnie jest to teraz profil bardzo często odwiedzany, niby to dobrze, ale jednak ten urok NK gdzieś uleciał.