Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa

facet zostawil mnie dla bardzo niskiej dziewczyny

Polecane posty

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa

wiem ze to debilny problem ale nabralam kompleksow:O zle mi z tym:( wiem ze chyba nie chodzilo o wzrost ale ciagle mnie to dreczy

Wzrost? ... ja bym się bardziej martwiła na Twoim miejscu że może chodziło o inteligencję.

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
Myslisz, ze zostawil mnie dla glupszej? Calkiem mozliwe, ze bylam dla niego za mondra

zaiste debilny problem :O i tak sobie myślę że wzrost nie miał nic do tego

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
glupi podszyw przeciez napisalam ze pewnie nie chodzilo o wzrost to bylo dosc dawno temu ale po tym pozostaly mi kompleksy nie wiem co robic

Hihi jakby zostawił Cię dla głupszej to byś się nie martwiła. Więc teraz jeszcze raz przeczytaj to co napisałam w pierwszym poście .

Gość nail.
Juz dawno zauwazylam, ze niskie laski to takie cwaniary, ktore mieszaja wszedzie.

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
mam doktorat z nauk ekonomicznych

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
Skonczylam marketing i zarzadzanie :classic_cool:

dziewczyno opanuj się i żyj dalej? serio? hodujesz kompleksy w oparciu o wzrost? :D jak to leciało? - jaka powinna być idealna kobieta? 1,1 wzrostu i kwadratowy łeb żeby można było kufel z piwem postawić :D

canberra - kolejny człowiek bez większych problemów... nie rozumie tego szukania dziury w całym.

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
glupie podszywy! juz nic nie mozna normalnie napisac bo zaraz ktos pojebany sie podszyje

ewelkaaaaaaaaaaaa- jak Cię to tak denerwuje to sobie zastrzeż nick

Gość wartosc masz w sercu
A co masz do niskich kobiet? Uwazasz, ze sa gorsze z powodu wzrostu? Powiem Ci jedno, wzrostu nie wybierasz, to jest uwarunkowane genetycznie, ale nad swoim zachowaniem i charakterem mozesz jakos zapanowac, Ty widocznie tego nie potrafisz, nie masz zapewne zbyt wielu atutow, dlatego zwalasz wine na wzrost. Naprawde, zal mi Ciebie i tego, w jaki sposob myslisz o sobie i innych. A moze wlasnie wystarczyloby troszke zmienic swoje wnetrze i nie patrzec jedynie na czubek wlasnego nosa? Powodzenia!

Gość jhkhjkj
Wiadomo że masz problem, bo co parę miesięcy wracasz z tym samym tematem na to forum (ciekawe gdzie jeszcze w necie tym śmiecisz).

Gość Jeśli facet był niski
i zostawił Cię dla niskiej, to dobrze zrobił. Facet o wzroście 169-170 cm i mniejszym wg mnie to W OGÓLE nie powinien mieć dziewczyny chyba że naprawdę karłowatą! A jeśli zostawił Cię normalny pełnoformatowy normalnego wzrostu przystojniak - to już gorzej :(