Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulkaWawa

Czy mężczyzna zostając kochankiem moze się zakochać???????

Polecane posty

Gość czarnulkaWawa

Mam pytanie przede wszystkim do Panów ale nie wyłącznie:) Najpierw jednak opowiem o moim przypadku. Obecnie jestem w związku dość szczęśliwa, ale jakiś czas temu jak jeszcze byłam sama poznałam chłopaka , który miał (ma) narzeczoną i dziecko. zaczęliśmy się spotykać i jakoś tak wyszło ze spędziliśmy razem noc miałam wyrzuty sumienia ale jakoś szybko mi przeszły. Przez jakiś czas się z nim nie widywałam jednak niedawno znowu zaczęłam. Myślałam ze traktuje nasze spotkania tak jak ja czyli bardzo niezobowiązująco (sex i On do domu do rodzinya ja do mojego chłopaka) ale chyba sie pomyliłam ponieważ zauważyłam ze zaczyna byc zazdrosny o mój związek ostatnio reaguje na mnie docinkami i czasami taką ukrytą agresją za wszelką cenę chce mnie zranić wypowiadając pod moim adresem obraźliwe epitety i próbuje mnie odepchnąć (a ja mimo to widzę ze cierpi i nie jestem mu obojetna).Nie tak to sobie wymyśliłam a z drugiej strony pewnie bym jeszcze kontynuowała naszą znajomość gdyby On zgodził się na to czego ja chcę a więc niezobowiązujące spotkania, Ja jestem PEWNA że nie chcę z nim byc w poważnym związku, głównym powodem jest to ze on ma już rodzinę , tworzenie z nim jakiejkolwiek wspólnej przyszłości też nie wchodzi w grę, chcę poprostu się z nim kochac ponieważ jest to dla mnie bardzo przyjemne. Z mojej strony nikt by się o tym nie dowiedział . Tak naprawdę to ja nie wiem czy on jest szczęśliwy w swoim związku ponieważ się nie wypytuję a on sam tez nic nie mówi i w sumie to mi odpowiada. Może i jestem beznadziejna ale czy mogłabym mu powiedzieć w prost że chciałabym się z nim spotykac ale bez żadnych zobowiązań, jak on moze na to zareagować i czy istnieje niebezpieczeństwo ze może się zakochać l;ub już się zakochał skoro się tak zachowuje w kimś takim jak ja? (czyli łagodnie ujmując wrednej egoistycznej małpie ). nie mam zamiaru rozbijać jego związku nadmienię może jeszcze że to on zaczął ten romansik. GDYBYŚCIE MOGLI MI ODPOWIEDZIEĆ A NIE OBRAŻAĆ MNIE TO BYŁABYM WDZIĘCZNA.

Gość no tak ...
oczywiście, że może się zakochać. Kkażdy związek prowadzi do uczuć, tylko w tym opartym wyłącznie na sexie zazwyczaj czuje coś jedna strona, niestety, a druga się zadowala i zaspokaja, dowartościowuje a ten kto w takim zwiazku, na boku, jak to nazwałas, czuje się kompletnym zerem i to nie ma reguły czy to mężczyzna czy kobieta. Pozdrawiam.

Gość czarnulkaWawa
Tylko ze w tym naszym związku On ma rodzinę dziecko i narzeczona a ja chłopaka. widziałam kiedyś jak dba i pomaga opiekować się tym dzidzusiem to było słodkie:) więc dlaczego ma problem z zaakceptowaniem kogoś w moim życiu. Tego nie mogę pojąc ????????????

Gość no tak ...
widocznie ma jakieś problemy ze sobą, może jest zaborczy i jak się przespaliście to myśli, że ma do Ciebie takie prawo i na pewno ma problem z emocjami.

a nie sadzisz ze chce Cie miec tylko dla siebie?..to taki meski egoizm i punkt widzenia..on moze miec kogos czyly Ciebie Ty nie..jestes dla niego:-)

Gość teoryjjka
Jestes zwykla szmata:O

Gość czarnulkaWawa
No pewnie jest jeszcze większym egoista niż ja:( Wiem na 100% ze nigdy juz nie zdradzę ale z nim skoro juz to zrobiłam to jakoś mi łatwiej by było pociągnąć to jakiś czas a myślałam że z facetami to łatwo myślałam że się nie angażują tak bardzo jak my ale jednak się pomyliłam :(