Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiuyt

OKRADLI OJCA ZE WSZYSTKIEGO W TAJLANDI-pytanie

Polecane posty

Gość oiuyt

dzisiaj okradli ojca ze wszystkich pieniedzy w tajlandi.pieniądze mial przy sobie ,przy ciele w koszuli zapiete na 3 bezpieczne agrafki .na zewnątrz mial koszulke.....dostep prawie nierealny podbiegl do niego miejscowy i zaczal go gryzc po nogach!!! po chwili (nic nie czul)pieniedzy nie bylo... poszedl na policje........szkoda gadac jak tam bylo. co dalej?konsulat ? nie wiem co ma robic.dzwonil ale polączenie zostalo zerwane.ma byc tam jeszcze 10 dni a nie ma nawet dolara.co robic bo zawalu dostane.nawet nie ma jak wrocic teraz........

Gość i wtedy sie obudzilam ..
kurna - nie cpam wiecej proszku do prania bo mam po nim ostre jazdy

Gość łoooooooo łoooo
i już nie zaliczy zadnej biednej tajki... a mocno mu te nogi ogryzł? do kości?

Gość oiuyt
Qrwa ja pisze serio!😠 nikomu nie zycze takiego stresu. nie wiem jak gryzl te nogi(wiem ,ze was to bawi)ale ojciec probowal go odsunac bo bal sie AIDS.drugi widocznie w tym czasie go okradal. pier..dole wycieczki zagraniczne.juz wole baltyk.... pytam jeszcze raz.mial ktos podobny problem?policja ,ambasada cos pomoga czy strata czasu.wiem ,ze kasa przepadla ale ilet ma na 3 kwietnia!!!!

Gość oiuyt
ilet=bilet*

Gość onyxx
niech idzie na policje turystyczna i skontaktuje sie z ambasada, moze cos pomoga z tozsamoscia a bilet tez powinien byc w stanie dostac drugi, to nie jest taki problem, musi tylko isc do biura linii albo zadzwonic a w ogole- to kto pieniadze trzyma razem z dokumentami? albo wszystkie pieniadze razem? wiem, jak latwo tam dac sie okrasc, ale mi zwineli na szczescie tylko 60 euro...

Gość oiuyt
zle sie wyrazilam z tego wszystkiego.......paszport zostal i bilet tez .zaj.bali kase .problem w tym ,ze bez kasy sie nie je ,nie placi za hotel,ani nie placi za zmiane biletu.bez kasy doopa. Qrwa!