Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipson

czy powinienem spełnić dziwna prośbę byłej która jest chora?

Polecane posty

Gość tipson

jakiś czas temu (rok z hakiem) rozstałem się z pewną panną, byliśmy razem raptem kilka miesięcy i byłbym o niej zapomniał, ale ostatnio dostałem od niej telefon. od jakiegos czasu zmagala sie z rakiem tych kobiecych narzadów, a teraz ma przerzuty i jak sama mowi zostalo jej niewiele zycia. no i poprosila mnie o cos co mnie zszkowalo. uwaza, ze bylem jedynym waznym mezczyzna w jej zyciu, strasznie mnie kochala i chcialaby abym odwiedzal ja przez ostatnie miesiace jej zycia, bo chce umrzec szczesliwa. dla mnie to brzmi jakos absurdalnie, nie wiem co mam zrobic. ulozylem sobie juz zycie z inna kobieta, ktora jest okropnie zazdrosna. z drugiej strony wiem, ze powinienem spelnic jej prosbe, bo wiele by mnie to nie kosztowalo, a dla niej to chyba wazne. ma ktos jakis pomysl co zrobic? to zupelnie dziwna sytiacja

:-O jak to nie prowokacja a na 80% tak, to zrób o co Cie prosi

Gość dylemat.........
postaw sie w jej sytuacji... mysle ze powinieneś to zrobic, a Twoja dziewczyna powinna zrozumiec

zrób tak jak prosiła, ale swojej obecnej dziewczynie też powiedz. Może stracić do ciebie zaufanie jeśli sprawa się wyda tym bardziej, że jest zazdrosna

Gość no tak tak takkk
sytuacja jak u Szymona w M jak milosc :D

Gość tipson
tak myslalem, ze uznacie za prowokatora mnie, ale chcialbym zeby ta sytuacja byla wymyslona. w zyciu bym nie pomyslal. ze cos tak dziwnego i trudnego sie wydarzy. mowice zebym to zrobil, ale no jak? co ja mam jej powiedziec? rozstalismu sie w konflikcie i nie mielismy w ogole kontaktu, dziwie sie, ze sie odezwala, to musialo byc dla niej bardzo ponizajace.

Gość lalalaa lalalal lalala
powinieneś o wszystkim powiedzieć obecnej kobiecie. na pewno będzie współczuła Twojej eks.

Gość dylemat.........
po prostu z nia porozmawiaj to sie wszystkiego dowiesz

JAK? no odwiedz ja i pogadacie raz na tydz znajdziesz chyba czas

Gość wesoła lusitka
zrob to... byla dla Ciebie kiedys wazna, musiales cos do niej czuc. Ty jestes dla niej nadal... i Ciebie nic nie kosztuje odwiedzic ją, a dla niej moze to byc ostatnia radosc w zyciu

Gość DFDF
dzwina sprawa. ja nie wiem czy bym sie na cos takiego zdobyla

Gość tipson
no myslicie ze to takie proste. mieliscie kiedys partnera ktorego oszukaliscie i rozstaliscie sie w gniewie? o czym byscie z nim pozniej rozmawiali? jak ja ostatni raz widzialem to krzyczala, plakala i wyzywala mnie od skur wysynow. no i ja mam teraz po prostu do niej pojsc i zapytac co u niej? boje sie, a kobiecie mojej i tak musze o tym powiedziec.

Gość dylemat.........
no ciezka sprawa ale ja np. jakbym sie na takie cos nie zdobyla to mialabym wyrzuty sumienia pozniej

minal juz rok i nadal to przezywasz? podobno o niej zapomniales :-O

Gość tipson
ciekaw w ogole jestem czego ode mnie ona oczekuje.

Gość dylemat.........
jak z nia nie pogadasz to sie nie dowiesz

przestan myslec tylko rusz do niej tyłek napewno Cie nie zgwalci:-O

Gość tipson
nie przezywam tego. ale rozstalismy sie w toksycznych warunkach wiec ciezko mi sobie wyobrazic nasza rozmowe. tchorz moze jestem ale bardzo sie boje tego co ona bedzie chciala

Gość dylemat.........
no przeciez do niczego Cie nie zmusi a rozmowa Ci krzywdy chyba nie zrobi

Gość tipson
no dobrze, ale powinienem kupic jej cos? w ogole jak mam sie zachowywac? ciekaw jestem w jakim ona jest stanie w ogole...

Gość dylemat.........
mysle ze milo by bylo jakbys jej dal jakiegos kwiatka, a zachowuj sie normalnie, nie udawaj nic, powiedz jej jakie miales obawy

:-O co z ciebie za ciota nie dowiesz sie jak nie pogadasz zadzwon do niej i sie umow na spotkanie, zebys jej nie zaskoczyl a poza tym czego moze chciec? pewnie rozmow i tyle a jak cos wymysli dziwnego to nikt nie kaze Ci sie zgadzac na wszystko:-O

Gość tipson
Szmbelan, spieprzaj mam mózg i jakies czastkowe uczucia, nie to co ty.

Gość tipson
odrazu ciota, boje sie i tyle. nigdy nie widzialem nikogo umierajacego, wiec mam jakies obawy, nie?

Gość powiem Ci coś
w życiu wszystko jest możliwe, ale znam dziewczynę, która wymyśliła sobie chorobę, żeby jej były do niej wrócił, on chodził, wspóółczuł jej, pocieszał a okazało sie że wcale nie była chora, a kiedy się dowiedział?... jak poprosił żeby pokazała mu swoje wyniki

Gość dylemat.........
no raczej jak dziewczyna ma przerzuty i ciezko chora jest to nie oszuka