Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Podoba wam sie taki kształt twarzy??? Tylko szczerze

Polecane posty

jak wyżej, tylko nie chodzi mi o urodę, czy o figurę, tylko kształt twarzy, z takimi szerokimi kościami policzkowymi, bo sama mam taki kształt i żle się z tym czuję:(

Gość pseudo-nimm
i zaraz dasz zdjęcie Angeliny.. zgadłam?

Gość albo Doroty Delag
ona to juz wyglada jak facet :-P

Gość to nie kosci pooliczkowe
tylko szczeka a'la Schwarzenegger

Gość a kto
O nieeee nie dosc ze pudernica to jeszcze ma szczeke szeroka.Masakrycznie to wyglada przy tak malych ustach

Gość rtzsew he
Tak przeciętnie. Trochę taka płaska i szeroka ta twarz ale z makijażem wygląda nawet nieźle.

Gość dffaff
Ta laska jest akurat straszna przez swój styling, ale sam kształt twarzy bardzo mi siepodoba. Lubie szerokie twarze. Wąskie mi sienie podobają, kojarzą mi sie ze szczurem

Gość cav
też mam taka twarz. ale jedyne co mi sie w niej nie podoba, to ta dziurka w brodzie... przeklęta........

Gość aaaaaaaaaad
też mam szeroką i pł.aską twarz trochę ;p ale popatrz na keire knightley czy natalie portman, one też mają szerokie twarze a są najpiękniejsze

Gość jhfhff
a ja mam szerokie kosci,moze nie az tak bardzo,ale pociagla twarz i wygladam jak szczur :P bo mam jeszcze wystajace kosci policzkowe,pod koscmi mam dolki a potem dluga twarz zakonczona szczeka ala szwarceneger hehe

i jaką masz fryzurę? lubisz swoją twarz? bo ja nie cierpię:( zazdroszcze dziewczynom o pociągłej buźce...

Gość żałosny ku tas
a tam twarz - ważne w co pchasz ;] taka dygresja

Gość żałosny ku tas
ja mam okrągłą i co powiedzieć na to :(

Gość aaaaaaaaaad
tzn. wolę mieć taką twarz niż zbyt pociągłą, chociaż chciałabym mieć ją troche drobniejszą... wydaje mi się że mam nieproporcjonalnie dużą twarz do reszty, a do tego jestem chuda dość.... też zazdroszczę tym o owalnej twarzy, ale można wykorzystać fakt że one są bardziej pospolite- próbowałaś zaczesać włosy na jedną stronę i zrobić przedziałek całkiem na boku, ale włosy z grzywki żeby odsłaniały twarz? zaraz znajdę co mam na myśli... uważam że nie ma sensu pzykrywać twarzy na chama po bokach włosami jak już się taką ma ;p

Gość jhfhff
no to ja mam szczeki jak Paris tylko pociagla twarz i tez tego nie lubie,bo mam nieduze usta i to brzydko wyglada ale ogolnie staram sie nie robic z tego problemu,bo jak bede robic to i inni to zauwaza a fryzurke mam z grzywka,wycieniowane na gorze z tylu i przy skroniach a pozniej juz proste do ramion,idz do dobrego fryzjera,moze to Ci doda pewnosci siebie :)

nie nie ja mam bardziej szczeki rozbudowane jak na tym zdjeciu powyzej z n-k, nie policzki...albo tak jak na tym 1 linku...

Gość żałosny ku tas
zdecydowanie przesadzasz!!!!!! ładna zciebie dziewczyna

rozstaw oczu raczej normalny taki proporcjonalny do twarzy, nie sa zbyt blisko ani zbyt daleko, tak w sam raz...

Gość żałosny ku tas
ja mam dziwną zaraz wam zamieszcze , m isie wydaje i wszyscy mówia ze okrągła, ale czy na pewno

do tej pory w sumie az tak wielkiej uwagi do tego nie przywiazywalam, ale chłopak mi powiedział ze mam pulchna twarz:/ odejrzałam pare swoich zdjec i faktycznie ze ja tego wczesniej nie zauwazałam:((((((((((