Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lincolnik

Myślicie że nasza-klasa będzie portalem trwającym wiecznie?

Polecane posty

Gość Lincolnik

Myślicie ze to taki portal który bedzie juz do konca zycia sławny? Czy wymysla cos lepszego i ludzie zaczna sie przepisywac? Ciekawa jestem kiedy nk straci popularnosc na tyle ze ludzie beda sie masowo wypisywac. Wydaje mi sie ze do tego nie dojdzie i ze raczej tpo portal wieczny.

Gość hujdera
a co będzie jak połowa dotychczasowych umrze ? będzie specjalny dział - uczniowie którzy odeszli ?

Gość skealanimal
nasza klasa się kończy, w ciągu tygodnia liczba moich znajomych spadła o sto z powodu usunięcia konta, swoje konto też niedługo usunę.

Gość Nordeabankc
Nie wierze ze 100 ludzi sie wypisalo od ciebie. To niemozliwe raczej. U mnie z aniomych to widze ze tak srednio 2 osoby na dwa miesiace usuwaja konto. Ale mysle ze innym szkoda usuwac bo jednak chca miec kontakt ze znajomymi. Co jedynie zauwazam to blokowanie wszytskich kobntaktow, likwidacja barwnych galerii, pozostawienie jednego zdjecia.

Połowa moich znajomych blokuje totalnie swój profil -ledwo nawet dla znajomych coś widać :O Galerie klasowe blokowane są na umór , bo coś tam , nie chcą sie pokazywać , czy coś :O Konta strasznieeee szybko kasują :D Zamiast nazwisk wpisują tylko swoje imię czy jakieś głupoty - a to wszystko u tych uzytkowników od 13-20 lat :O , nie wiem jak z innymi roczikami jest :)

Gość skealanimal
dobra, półtora tygodnia. to, że u ciebie dwa konta znikają na miesiąc nie znaczy, że moich znajomych nie wkurwiają pajace, którzy na nk przeżywają swoje rodzinne tragedie pamiętam nk sprzed pięciu lat. dopóki nie zleciała się dzieciarnia z podstawówki i gimnazjum to był normalny portal. razem z dzieciarnią przyszły prezenty, w chuj niepotrzebnych nikomu opcji, popierdolone komentarze, miliony kont fikcyjnych. moich znajomych to nie bawi, więc nie dziwię im się, że usuwają konta. są miliony innych dróg na zachowanie znajomości, wystarczy ruszyć głową.

Gość dsfsfdsg
5 lat temu to nie było nk :D

Gość dsfsfdsg
Uważam, że nasza klasa pożyje jeszcze i to długo od listopada 2007 r. z moich znajomych wypisało się raptem 8 osób, więc żadna masówka, duzo się ciągle zapisuje...portal ma się dobrze.

Gość skealanimal
kurwa, nie czepiaj się słówek :D to był zabieg celowy, bo chciałam pokazać przepaść między nk dzisiaj, a nk kiedyś w pierwszych dniach jej funkcjonowania. chuj, że trzy lata ma dopiero.

Gość dsfsfdsg
no jest przepaść, ja zapisywałam się w listopadzie 2007 r. i jeszcze wtedy było ok, zaraz potem zacząl się najazd na naszą klase, szczególnie w pierwszej połowie 2008 r.

Gość wymięta mięta
ja swoje konto usunęłam, bo miałam dosyć milionów zaproszeń od ludzi, których nigdy nie widziałam, a którzy są jedynie kolekcjonerami. żałosne jak wiele osób ma ze sobą takie problemy, że poprawia im się samopoczucie, kiedy ktoś z drugiego końca polski zaakceptuje zaproszenie :o że już nie wspomnę o tekstach: wgraj se foty na naszkę, bo bieda u ciebie. ojej, nie masz prezentów, ale spokojnie ja ci wyślę! nikt już nawet życzeń urodzinowych nie potrafi złożyć, bo myśli, że tort na nk wystarczy. ja pierdolę :o

Gość ja tez okropnie

Gość Dordonn
Mysle ze bedzie trawala. Bo dzieci dorastaja zaczna zakladac konta,.

Gość lizyski
konto mam ale ukryte wszytsko.