Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiavongosia

Jak pozytywnie zaskoczyc faceta?

Polecane posty

Hej :) Mam do was banalne pytanie :) Jaką, taka naprawde zajebista, niespodzianke mozna zrobic facetowi? Klasyka typu kolacyjki odpada bo \"ale to juz bylo\" ;-). Nie chce mu tez nic kupowac. Chce go czyms tak maksymalnie zaskoczyc... Tylko nie wiem jak :) Pomozecie?:)

Gość fgfg
idz do niego do domu do pracy czy gdziekolwiek z długim płaszczu a pod spodem naga albo super bielizna

Ja sie powaznie pytam:P Mialam nawet pisac zebyscie tak napisali ale myslalam ze to forum jest na za wysokim poziomie :P Poza tym to tez jest oklepane :P A ja chce wymyslec cos co bedzie naprawde zaskoczeniem, niespodzianka bardzo pozytywna

Gość ssztuki
kup mu kwiaty i bilet na koncert oraz go zaproś - na kolacje szkoda czasu , a seks tez jest oklepany

Gość kkkkkkkkkk
kolacyjka, naga pod plaszczem??? - porady z bravo girl? zabierz go na jakis wypad za miasto, np. skok na bungee

Gość olscjoplska
:-) ciekawe czy was faceci pozytwnie zaskakuja ;-)

Mówiłam już, że nie chce nic kupowac a kino/teatr/koncert itp sa oklepane. Z tymi kwiatami to ktos chyba plcie pomylil :] Na jakis fajny wypad go mozna zabrac ale to jak bedzie cieplo... Pomysl z wypadem tez moze jest oklepany ale nie glupi - tyle ze narazie za zimno:)

olscjoplska - mi odwalilo konkretnie :) Nie chodzi o to czy on bedzie mnie zaskakiwal itp - chodzi o to zebym ja zrobila wszystko zeby ON byl szczesliwy :)

Gość olscjoplska
gosiavongosia:-) no tak,prawda,odbiło Ci :-) kobieto,nei wiem czy młoda,czy starsza,zacznij o sobie myslec,to on ma robic pierwsze kroki w tym abys była szczesliwa a nie na odwrot.

Gość dymiaca czaszka
obudzic go fellatio tak ok.12 co by sie wyspal a pozniej byc po prostu dyspozytywna

Gość ogrodnica
kurs garncarstwa lub szydełkowania :D

Ja sie powaznie pytam! Mloda - ale przez cale zycie nastawiona wlasnie li tylko i wylacznie na branie. Teraz sie zmieniam i chce tez dawac a nie byc tylko bierna ksiezniczka na zlotym koniu ;-)

Gość samantata
jak będziecie jechać samochodem to skręćcie w las i się bzyknijcie na szybko takie szaleństwo jest fajne:) ja z moim facetem ostatnio jak byliśmy na wakacjach to pojechaliśmy na wycieczkę rowerową i się kochaliśmy w lesie:)