Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 25, 2009 ja się przymierzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 25, 2009 A ja nie zamierzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patologia crew Napisano Marzec 25, 2009 luśka, po chuj ci to drzewo? dziczejesz na starość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz dawno zdziczala Napisano Marzec 25, 2009 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 26, 2009 chcę poszukać przodków :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 26, 2009 Zdecydowanie wolę tyłki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 26, 2009 nie świntusz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kot na biegunach Napisano Marzec 26, 2009 Luuesita - jeśli Cię to interesuje zaglądnij tu: ancestrry.com zarejastruj się za darmo i szukaj swoich !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kot na biegunach Napisano Marzec 26, 2009 znalazlem b. dużo !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Silvio Lampeduza Napisano Marzec 26, 2009 Lusesita - tak - to jest fantastyczny portal - czy znasz angielski ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaa maam Napisano Marzec 26, 2009 na moikrewni.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach