Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justinka jasminka

PO PROSTU NIE POTRAFIE ! JAK Z YM WALCZYC?

Polecane posty

Gość justinka jasminka

Nie potrafie mu zaufac :( 3 lata razem,a ja mam chore jazdy.Nie odpisuje na smsa,to ja sie juz denerwuje,co robi.Zaraz mam wizje zdrady,zarywania lasek...Masakra.Nie umiem sobie z tym radzic,ciagle sie o to klocimy,ale ja nie potrafie !! Dla mnie kazdy facet zdradza :( Co ja mam robic?

Gość znudzona jak diabli
wstąpic do mojego klubu :) mam tak samo niestety:(

Gość zapisać sie grzecznie
na wizytę do specjalisty.🖐️

Gość justinka jasminka
I jak sobie z tym dajesz rade?Ja po prostu nie potrafie,widze go jak zarywa inna,albo mnie zdradza,to jest straszne ;( Moj facet mowi ,ze zachowuje sie jak dziecko i ze powinnam sie nad soba zastanowic,bo to chore,ale nie umiem :(

Gość znudzona jak diabli
nie daje sobie rady słonko :(

Gość jesli tego nie zwalczysz
nie bedziesz miala zycia ani zaden facet z toba nie wytrzyma, zrob cos z tym, psycholog?

Gość justinka jasminka
Ja tak samo :( .Najgorsze jest to ,ze mojego faceta strasznie to wkurza juz.Ale ja nie potrafie nad tym zapanowac,jesli on mi nie odpisuje na smsa 10 minut(bo zwykle odpisuje po minucie),to juz mam jakies mysli,ciagle mu pikam,zeby odpisal.A gdy pozniej mi odpisze(bo np.gral w tenisa),to ja i tak mu nie wierze,a on sie wkurza .Wrr

Gość justinka jasminka
Chyba bede musiala tak zrobic,ale mam nadzieje ,ze mi pomoze;/

Gość end
za bardzo sie stresujesz :) nie kazdy facet jest typem podrywaczaitp. Ja mialem jedna dziewczyne i tez Justyne i tez mi takie jazdy robila ale jej matka jeszcze wieksze a ja nie mialem jak czasem odpisac bo jak telefon zostal w domu a ja bylem 10 godzin w pracy to nie wiedzialem nawet ze ona cos napisala :) nie mozecie podchodzic tak do kazdego faceta bo to was zgubi. lubie rozmawiac z dziewczynami ale jak mam jedna to sie jej trzymam i nie zdradzam:) nie kazdy facet jest taki sam:) a jak zdradzi to sie dziwnie zachowuje i to widac odrazu :)

chorą zazdrość trzeba leczyć i chyba będziesz musiała skorzystać z porady psychologa..nie umiem określić w czym Twój problem tkwi,ale taką zazdrością możesz tylko zniszczyć

Gość znudzona jak diabli
a co gdy zburzył raz moje zaufanie ale zostalam z nim?

Gość justinka jasminka
No masz racje,moze zaczne tak o tym myslec.Moj facet mowi mi to samo co Ty.Widze,ze on juz ma dosc tych moich jazd.Pozniej jak mi napisze,ze nie mogl odpisac na smsa,bo np.jechal autem,albo gral w tenisa,albo boksowal,to mi az jest glupio ,ze sie osmieszylam 5 smsami i chyba z 20 polaczeniami ;/

Gość justinka jasminka
Ooo,a co zrobil :(??Jesli moge wiedziec oczywiscie.. Moj np.na zlosc lubi w czasie filmu chwalic jakies aktorki w ten sposob,,Mmm,jaka ladna'',ale katem oka widze,ze patrzy na mnie i czeka z usmiechem na twarzy ,kiedy wybuchne ,a wtedy sie cieszy jak dziecko ,ja wpadam w zlosc i on mowi,,jaka Ty jestes dretwa,w ogole na zartach sie nie znasz''.I dlatego taka przeczulona jestem :(

Gość justinka jasminka
narazie musze leciec,bede kolo 22 :)

Gość znudzona jak diabli
po prostu zawiódł moje zaufanie i tyle

Gość justinka jasminka
No i jak tu sie nie denerwowac?Jak ufac? Napisalam smsa kolo 21,,Co porabiasz kochanie:*?''nic nie odpisal. Teraz napisal smsa,,Ide spac,dobranoc'',a ja napisalam,,Dlaczego nie odpisywales?'',a on na to,,Bo nie!Spie!Nie bede odpisywal bo ide spac pa!'' :(

Gość znudzona jak diabli
daruj sobie go dziewczyno, napewno cie zdradza, znam ten schemat wypowiedzi:(

Gość Ankaankaankaanka
Ten sms na pewno nie świadczy o nioczym dobrym, odpisał Ci z nerwami i jakby z łaski... Dla mnie porażka...:-/

Gość A co się dziwić
Ja tam się nie dziwię, gdyby mi chłopak robił jazdy o to, że nie odpisuje po minucie na smsa i tak przez trzy lata to tez bym tak mu odpisała...

Gość znudzona jak diabli
tylko pytanie czemu nie odpowiada, czemu nie odpisuje? od tego sie zaczyna, pewnie ma juz kogos na boku i nie potrafi skonczyc z zadna z dziewczyn musiala miec powody skoro go podejrzewala

Gość justinka jasminka
To jak to teraz sprawdzic :(? Jak mu wyjezdzam z tym tematem, to mowi,ze mam sie nie osmieszac,ze jak dziecko sie zachwouej i ze ma dosc tych podejrzen :(Ze ciekawe jak ja bym sie czula na jego miejscu.

Gość znudzona jak diabli
zostaw go!!! bo bedziesz cierpiala jeszcze gorzej

Gość cytrynkowa pomarańczka
z własnego doświadczenia wiem że nie jest łatwo żyć w takim związku,jeszcze nie tak dawno zachowywałam się podobnie jak Ty- chora zazdrośnica(miałam pewne powody,i zamiast rozmawiać i rozwiązywać problemy świrowałam) wiesz czym to sie skończyło? zostawił mnie bo powiedział że nie wyobraża sobie takiego układu na całe życie.Wtedy przejrzałam na oczy i zaczęłam się zmieniać-docenienie siebie, podnoszenie swoich możliwości pasji aby czuć się pewniejszą,powolutku dodawałam kolejne cegiełki zaufania do Niego noi przede wszystkim uświadomiłam sobie, każdy człowiek ma prawo do wolności, będzie chciał odejść,zdradzić to to zrobi. Chyba że w swoim związku będzie czuł się jak partner a nie jak niewolnik....

Gość Carolineeeee
dokładnie pomarańczko będzie chciał cie zdradzic, to i tak to zrobi, po co go uprzedzac ;) i tak wyczujesz, jeśli nabroii ja zawsze mówie, podoba ci sie, to idź, no idź, spierdalaj do niej i tyle ale zeby sie przejmowac, eeeee

Gość Carolineeeee
zapomnialam o najwazniejszym jesli jestes zazdrosna, to wina faceta !!! 1. Nie daje ci poczucia i pewnosci ze jestes tylko ty 2. nie czujesz ze napewno mu sie baaardzo podoabasz 3. nie czujesz sie najwazniejsza w jego zyciu a chcialabys 4. nie zdradzil cie a ty czujesz zagrozenie to jego wina zdalam sobie sprawe, ze kiedy te 4 punkty facet spelnia to ja nie jestem zazdrosna, paradoksalnie zazdrosna

Gość justinka jasminka
Ja mu to mowilam(chodzi mi o te punkty),a on na to ,ze przesadzam.Ze jak zwykle sie czepiam,ze juz nie wie jak mi dogodzic,ze powinnam mu wreszcie zaufac,bo wiem jaki jest,a ja dalej swoje.Ale dla mnie to malo,naprawde.

Ja swojemu facetowi starałam się nie okazywać zazdrości, ale czasem zachowywałam się dokładnie jak Ty, jednak próbowałam żeby brzmiało to tak kontrolnie, pół żartem pół serio. Po pewnym czasie, zaprzestałam podejrzeń, ufałam mu poprostu. Rezultat jest taki, że zniknął mi na kilka dni, ani widu ani słychu go było, po czym wrócił z informacją że musimy się rozstać, znalazł sobie inną...

Gość często ciasne ciężkie czaszki
leczyc sie, leczyc, Dziewczynki