Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skomplkowanyh prpblermrrt

Mam niesamowity problem z przyjaciólka !Jak można jej pomóc???

Polecane posty

pisalam tez n auczuciowym ale nie wiem czy ktos odpisze.. tu jest was więcej ...moja przyjaciolka ma problem z seksem.ma 27 lat i 7 lat jest z facetem ale nigdy tego nie zrobili..zawsze w domu u niej w rodzinie seks traktowano jak ocos obrzydliwego..i złego..nie mówiono o tym nigdy..rodzina katolicka do przesady..moze stad te problemy.. no własnie mimo ze jest piekna i zgrabna..poprostu wygląda jak angelina jolie za młodu..jest idealnie piekna..faceci sie slinią na jej widok...i ma faceta już 7 lat i wyobrazcie sobie ze nie kochala sie z nim nigdy..pisze tylko to co mi sie zwierzala..jestem anonimowa wiec chyba nie robie zle..poprostu chce porady jak jej pomóc..jej facet to ideał z chrakteru..nosi ją na rekach cale 7 lat ..i ciagle powtazra ze seks nie jest wazny tylko ona..wiadomo ze uprawiają inne formy seksu i milosc oralną ..ale nie mieli stosunku nigdy ..bo ona ma jakieś blokady,.mówi ze sie boi ciązy i nie tylko..co zrobic z taką osoba i jaj jej pomóc najsmieszniejsze ze tylko ja wiem o jej problemie .nikt nie wie oprócz mnie i jej faceta..a wszystkich oklamuje ze nie jest dziewica wkolo..

Jeśli ona nie chce i jej facetowi to pasuje, to nie ma co pomagać. A jeśli ma z tym problem, to najlepiej terapia.

Gość BikiniKill
ich sprawa , po co się mieszac

Gość nfgfghfgf
facet impotent

Gość ebambiiiiiiii
a ile ma lat?

Nie jej partner nigdy nie mial przed nią nikogo.. on jest młodszy bo ma dopiero 24 lata..

ja myślę że naprawdę terapia tylko pomoże wykorzenić jej zasady wpajane przez rodziców.myślę też że jej mąż pewnie z czasem i tak będzie chciał czegoś więcej niż tylko sexu oralnego i co wtedy?

Gość haaloo
Jaki to problem,zaspokajają się inaczej.Skoro jej facetowi to nie przeszkadza to w czym przeszkadza Tobie?Jak chcą czekać do slubu to niech czekają.

Gość agata nr 1
jest taka choroba którą trzeba leczyć, oglądałam na discowery dziewczyna nie mogła współżyć bo bała się jakiejś obcej penetracji a jak chciała sie zmusić to się ścisnęła i stosunek nie był możliwy też miała chłopaka kilka lat, który ją nie rzucał leczono ją terapią , jogą itp

dzieki za PORADY .JA ZARAZ WRACAM ALE NA CHWILE MUSZE WYJSC Z DOMU..PISZCIE PROSZE..POTEM DOCZYTAM

Gość BikiniKill
Współczuję :P dziewczyna nie wie co traci ^^

Gość Ania 1111
Kurcze faktycznie dziwny przypadek. Seksuolog/psycholog/nauka/życie/rozmowa z nią powinny jej ściągnąć te nielogiczne blokady. Albo jeszcze lepiej, skoro oboje są jeszcze dziewicami niech się pobiorą, a seks po ślubie przecież dozwolony :) a poza tym niech jej rodzice opowiedzą jak ją zmajstrowali, a może bociek przyniosł? To problem natury psychicznej. Z tego co czytam musieli mieć fobię na punkcie seksu.