Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanka wiosenna

jestem niestety obiektem seksualnym

Polecane posty

Gość sasanka wiosenna

brzmi to może pysznie, ale tak jest. Mężczyźni postrzegają mnie jak obiekt seksualny. Nie jest to miłe, wciąż spotykam mężczyzn, którzy skupiają się głównie na fizycznej bliskości ze mną, w mojej obecności nieustannie poruszają tematy seksu itp., czuję się jak przedmiot, na ogół nie dostrzegają mego wnętrz. Staram się podchodzić do tego z dystansem mając nadzieję, że kiedyś spotkam mężczyznę, który doceni moje cechy charakteru i nie będzie interesowała go moja cielesność. Miał ktoś tak? Jak myślicie dlaczego tak jest?

Gość ekati
a jaki masz styl ubierania sie? może zbyt wyzywający?

Gość ja tez tak mam ja ty
albo dymanie albo spadaj bejb tylko ze ja akurat sie nie daje dymac to debile sa i tyle

Gość Krista z mięsnego
oni zawsze myślą penisem, nie tylko na wiosnę zimą po prostu się hibernują i nie myślą wogóle :D

Gość prawiczek kamienna twarz
Ja nie wiem o co wam chodzi widzi facet ładną kobietę to co ma jej powiedzieć wgląda Pani na inteligentną ? albo Wyglądasz na sympatyczną dziewczynę mogę się dosiąść ?

Gość prawiczek kamienna twarz
Agnieszka nie przesadzaj nie zawsze myślą penisem :). To niby jak mam zaczepiać kobietę ?

Gość Krista z mięsnego
No ba ...

Gość sasanka wiosenna
Ubieram się normalnie, nic szczególnego. Przywiązuję wagę do ubioru, dbam, o siebie, no ale to chyba nic strasznego. Wyzywająco nie ubieram się, wszystko mam zasłonięte. To co, mam uznać to za komplement? Nie powiem, żebym rada z tego była.

Gość Prawiczek dociekliwy detektyw
To niby mam mówić masz piękne wnętrze ? Chyba lepiej powiedzieć czemu masz takie smutne oczy ;)

Agnieszka :)

Gość sasanka wiosenna
to sama mam sobie dopowiadać, że jestem wartościową dziewczyną? Poczucie własnej wartości jest malutkie, gdy się tak dzieje.

:-D dziewczyna chce zeby ktos zaineresowal sie nia normalnie a nie od razy zagladał w dekold, patrzył na pupe, nogi..mnie tez to wkurza na maxa:-P ale daje rade takim delikwentom..mam na to sposob..na glupie gadki o przelotnym sexie tez:-P

tak poważniej mówiąc - generalizujecie drogie Panie :) na własnym przykładzie mogę stwierdzić, iż nie wszyscy mężczyźni w obecności kobiety włączają tryb "myślenia główką" :)

Dobra to będę teraz leciał z tekstem : "jestem poważnie zainteresowany osobą Twą dasz poznać co kryje serce ?"

Gość blekitna laguna..
Niektore dziewczyny robia wszystko , zeby faceci wlasnie je tak postrzegali.

Dobra to będę teraz leciał z tekstem : "jestem poważnie zainteresowany osobą Twą dasz poznać co kryje serce ?" i dodasz zaraz : ale najpierw poznam Twa?:-D

Bo uroda to niepodważalny atut kobiety. Miło jest spojrzeć w sympatyczną dla oka twarz i do tego jeszcze uśmiechniętą . Nie każdy facet w pierwszym zdaniu do nowopoznanej kobiety nawiązuje do seksu :)

Gość ja tez tak mam ja ty
i tu bys mnie kuppil wyobraz sobie ze mnie kreca inteligenti faceci ,nietuzinkowi a nie tzw \"ruchacze\"

hmm ... pewnie wydam się naiwny nieco, ale na prawdę są faceci, którzy zaczynają rozmowę od tekstu w stylu ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić?

Larwka zawsze dodaje coś od siebie ;) . Gdyby kobiety nie były ładne i powabne to nie było by piosenek ze słowami "piękna niczym wiosenny kwiat jabłoni"

Gość ja tez tak mam jak ty
albo rzucaja teks o co powinienem cie spytac poseksie _jak masz na imie

Prawiczek a zle dodalam? mezczyzni to wzrokowcy i zazwyczaj jak babka ladna to daza do jednego..ale co niektorzy troszke przecholowuja:-P

Zapewne zyskałbym punkty u Pań słuchających DAAB :D . Miło mi słyszeć że lubią kobiety jeszcze nietuzinkowe zaczepki , niby banalne ale całkowicie oryginalne :)

Jeśli miałbym robić aluzje w formie "chciałbym zobaczyć twą " to dodałbym za chwilę "weselszą stronę" lub "ulubioną powieść"

Prawiczek, jednak odnoszę nieodparte wrażenie, że w większości przypadków po takim tekście z kwiatem jabłoni uzyskałbyś jedynie głupawy wyraz twarzy interlokutorki przechodzący po chwili w szyderczy śmiech :)

och i ach:-D no prawicczek romantykiem jestes? a daabu nie słuchałam chyba nigdy:-P