Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weider

trenowal ktos aerobiczna 6 weidera??

Polecane posty

Gość ALBERT I MACIEK
DAMY CI KASE BO NA KAFETERII MALO JEST LUDZI KTORZY MAJA WLASNE ZDANIE A TY O DZIWO MASZ JESLI PISZESZ ZE NIKT NIE MOWI ZE JEST REKORDZISTA W WYCISKANIU TO ZNACZY ZE MASZ WLASNE ZDANIE A W POLSCE JEST PO PROSTU MODA BY UWAZAC MARIUSZA NA NAJMOCNIESZEGO , TO BYL TAKI PRZYKLAD ALE SA JESZCZE ROZSADNI LUDZIE JUTRO MISTRZOSTWA POLSKI W WYCISKANIU JAK KTOS CHCE NIECH PRZYJEDZIE TAM POGADAMY O WASZYCH BRZUSZKACH JAK CHCECIE MIEC BRZUCH TO NA LAWKE SKOSNA DO BRZUCHOW ROBIC SYSTEMATYCZNIE EWENTUALNIE Z MALYM OBCIAZENIEM I W KONCU BRZUCH WYRZEZBICIE TU NIE MA RZADNEJ CUDOWNEJ METODY MOZE BYC CO 2 DZIEN MOZE BYC CO DZIENNIE ,

Gość powerlifting.pl
NO TO RZESMY TROCHE LUDZI UTEMPEROWALI I POPATRZ PISZA ZE NIE MAMY OSIAGNIEC???? HA HA HA A ONI PEWNIE NA ZAWODACH !!! HA HA HA

Gość powerlifting.pl
NO TO SOBIE MISTRZOWIE WEJDZCIE NA POWERLIFTING.PL ALBO NA PZPC I TAM SA KLUBY I TAM SIE ZGLOSCIE I TAM POJDZIECIE DO TRENEROW I TAM WAM POWIEDZA JAK TO JEST Z TYM BRZUCHEM I MOZE TRAFICIE DO MOJEGO KLUBU I WAM BEDE OBJASNIAL ALE GDZIE TAM TRAFICIE ??? NA KAFETERII BEDZIECIE DALEJ CWICZYC KLIKANIE NA KLAWIATURZE PS. NA MISTRZOSTWACH POLSKI BEDE W NIEBIESKIEJ KOSZULI Z NAPISEM INTER SPORT I W BIALYCH BUTACH TO ZAPRASZAM

Gość Ania234
Stałam dzisiaj przed lustrem i patrzyłam na mój brzuch. Przeżyłam SZOK xd. Normalnie w górnej części brzucha pojawiła się lekko widoczna kreska takie wcięcie jak przy kaloryferze. Byłam bardzo zdziwiona nie ukrywam. Zwłaszcza, ze to dopiero 2 dzień A6W :P.