Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monik30

Proszę o pomoc dla cięzko chorej Natalci Nadolskiej -diagnoza ostra białaczka

Polecane posty

Proszę bardzo ludzi dobrej woli o pomoc wsparcie dla małej 2 letniej dziewczynki chorej na ostrą białaczke limfoblastyczną Mała leczona jest od października 2008 roku .Nic nie wskazywało na jej chorobę .Mama Natalci zauważyła na jej nózkach wybroczynki ,miała duży wypięty brzuszek .Lekarz wydał diagnozę białaczka limfobalstyczna wysokiego ryzyka .Caly świat sie dla nich zawalił .Mała przechodzi kolejne cykle chemii.Od października była na przepustce tylko na kila dni To co przeywają to jest jeden koszmar Jeśli ktoś chciałby wesprzec Natalcię proszę o udział w licytacji allegro na rzecz maluszka .Całosć kwoty bedzie przeznaczona na Natalkę. to stronka naszej Natalci ,gdzie można zapoznać sie z jej historią http://www.natalianadolska.pl/ Proszę bardzo o goracą modlitwę za jej zdrówko ,by przetrwała to cieżkie leczenie ,by Bóg pozwolił jej wrócić do zdrowia ,by mogła cieszyc sie dzieciństwem jak inne dzieci http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?i tem=594415892 http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?i tem=591288181 http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?i tem=590996879 http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?i tem=591274962 i inne aukcje Profil Mamusi Natalci na NK : http://nasza-klasa.pl/profile/5399564 Moje działanie ma charakter wolontaryjny .Jestem dla Natalci i innych chorych maluszków osobą obcą ale mimo to ,dzieci te tak dotknięte przez los sa mi niezmiernie bliskie

Gość niewierząca
odstraszasz mnie tymi tekstami o Bogu i modlitwie

Niewierząca przeczytaj stronke Natali ,to sa słowa mamy .Jesli chcesz robic komus przykrosc mysle że to nie jest miejsce na to .Mam nadzieje ze rozumiesz sytuację w jakiej znajduje sie to malutkie dziecko .Jesli nie jestes wierzaca poprostu przemilcz . Życzę ci niewierzaca dużo zdrowia i wiary w ludzi

Biedna malutka, po wypłacie pomogę. A ty niewierząca to żałosna jesteś :o Kogo obchodzi, że nie wierzysz :o Sama jesteś odstraszająca, bo zamiast małego, bardzo chorego dziecka widzisz tekst :o Biedna, przeczulona, nie wierząca...ojojojojo.

Misiaczkowa ,dziękuję za dobre słowo .Nawet nie wyobrażamy sobie co oni przechodzą.walka o każdy dzień.Bicie sie z myslami ..czy sie uda ...czy Natalka będzie na tyle miała sił :( Ona ma dopiero 2 latka :(

Gość niewierząca
jestem bardzo dobrym człowiekiem i chętne pomagam ludziom ale nie lubię gdy miesza się boga w choroby, jak można pisać o bogu i modlitwie jak jest to bezsensu i bóg nie istnieje, bardzo mi żal że dziecko jest chore ale trzeba mieć nadzieję o wyzdrowienie a nie o modłu do głupiego wymysłu ludzi

Niewierząca szanuję Twoje wyznanie ,uszanuj i innych . Nie oceniaj,bo nie nam oceniać :( dziekuję za zrozumienie . Jeśli jestes dobrym człowiekiem nie zasmucaj mnie proszę jeszce bardziej ,bo nie masz chyba takiego celu

Cóż dla ciebie nie istnieje, co nie oznacza, że masz się z tym tak obnosić, zwałaszcza, że tej sytuacji, jest to wysoce niestosowne :o Monia, wierzę, ostatnio i nadal angażuję się w postępy leczenia Martynki Kruk, dzieci są silne, tylko od nas dorosłych zależy, czy będzie je stać na tę siłę :( Straszne, że za życie trzeba zapłacić :(

Misiaczkowa bardzo dobrze znam historie Martynki Kruk .Ciesze sie ze rodzice nie zrezygnowali z waliki o nią mimo jednostronnej diagnozy lekarzy .Gdyby nie oni i tacy ludzie jak ty Martynki nie byłoby już wśród nas .Posyłam Ci coś na maila .pozdrawiam

Gość fhcn
az sie poplakalam!!!:((( czasmi nie moge zrozumiec dlaczego BOG pozwala aby dzieci tak cierpialy dlaczego!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego akurat dzieci!!! tyle zycia w szpitalu! moje dziecko lezalo 2 miesciace w szpitalu i do tej pory nie moge zapomniec jak ja nakluwali, jak ciepiala....do tej pory a ma ponad roczek boi sie dawac raczke, nawet wlasnej mamie! Zycze zdrowka!!!mam nadzieje ze wszytsko ulozu sie dobrze i ze Natalka wygra z choroba!

Gość też mamamaa
:( Dlaczego tak sie dzieje na tym świecie

Gość fajna żonka
Biedactwo, szczerze współczuję. Też postaram się pomóc. ❤️

Gość pomodlę się
😭

dziękuje z całego serca za kazde dobre słowo i modlitwy za Natalkę

Gość biedne dzieciatko
A czy mozna wyslac paczke ?

Każda pomoc się liczy .Oczywiscie :) Podaję mojego maila tomek760@vp.pl bardzo proszę o kontakt ,z góry serdecznie dziękuję w imieniu Natalki

Gość biedne dzieciatko
Dziekuje :) Juz wyslalam maila

Fajna żonka dziekuję Tobie raz jeszce Biedne dzieciątko posłałam Ci mój nr gg będzie łatwiejszy kontakt ok? Gdyby ktokolwiek chciał skontaktowac sie ze mną w sprawie Natalci mój nr gg 15812687 Bardzo prosze ze względu na szacunek dla chorego dzieciatka nie wysyłajcie do mnie przykrych i obrażających Natalkę słow :( Jeśli jestś wrogo nastawiony ,nie rań,omiń ten temat wielkim łukiem .Dziekuję za zrozumienie Natalka na domiar wszystkiego dostała rotawirusa :( :(

Śledzę losy Natalki od jakiegoś czasu i muszę Wam powiedzieć,że to dzieciątko jest niesamowicie dzielne. Wycierpiała już tyle, że niejeden dorosły by się poddał, a ona mimo wszystko w chwilach, kiedy czuje się dobrze pokazuje swoją dziecinną radość z życia. Razem z mamą przebywa w szpitalu już pół roku, z krótką przerwą na święta. Jeżeli ktoś z Was będzie chciał pomóc, to na stronie Natalki www.natalianadolska.pl , znajdzie wszystkie informacje jak to może zrobić.

Gość tbg
TO WSZYSTKO JEST CHORE!!!!CZEMU JA NIE JESTEM JAKIMŚ TAM BILLEM GATESEM CZY INNYM HUJEM?????????POMOGŁBYM TEMU DZIECKU WPŁACAJĄC NP.2 MLN ZŁOTYCH,A TAK TO MOGĘ JEDYNIE WSPÓLCZUC.CZŁOWIEK CHCIAŁBY CZYNIC DOBRO ALE ŚWIAT JEST TAKI OKRUTNY...

tbg ,trochę ostry przekaz ale sens wypowiedzi bardzo celny .Niestety taka prawda Pozdraiwam wszystkich odwiedzających topik i wspierajacych Natalcię w jakikolwiek sposób Słowo otuchy to również b. wiele :)

Gość mamisia Kubulka
posłałam maila ,trzyma kciuki i mam nadz ze w drobny sposób pomogę

dziekuję Wam bardzo :) Mam goracą prosbę .Zbliżaja sie urodzinki Natalki .Moze ktos zechciałby posłać malutkiej kartkę urodzinowa ? Bardzo proszę. To napewno byłaby wielka niespodzianka.A mysl że ktos o nich pamieta dałby wiele sił ,których tak bardzo potzrebuja .Jeśli tak proszę o kontakt na mojego maila tomek 760@vp.pl Z góry dziękuje dobrym Aniołom

Gość mamusia synusia....
Brak słow,łzy same leca z oczu ,zrobie wszystko co tylko sie da by pomoc temu aniołkowi

Gość mozna tak zrobic
:(

Gość mamusia...
up

Pomodlę się za tę dziewczynkę Natalkę :) Niestety widziałam wiele chorych dzieci, bardzo wiele, byłam wolontariuszką w hospicjum i widziałam, że odchodzi więcej dzieci niż myślimy... :O Nie każde dziecko ma obok siebie mamę i rodzinę, wiele jest łóżeczek, przy których stoi puste krzesło... :O Dzisiejsi ludzie są jacyś obojętni, potrafią nawet żartować z chorego dziecka :o Pomogę :)