Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cnotliwa Dziewica

Jaki telefon?? POMOCY!

Polecane posty

szukam telefonu z dobrą jakością MP3 i możliwością minimalizacji odtwarzacza- aha, najlepiej rozsuwany, do 300 zł. może byc używany :D jaki polecacie??

Gość tututu
ja mam iphona ale nie polecam bo ma slaba baterie i raczej muzyki na nim nie slucham. a poza tym do 300zl to on jest przy abonamencie 100zl wiec chyba to tez Cie nie zainteresuje.

cóż- teraz wszędzie pełno ładnych samsungów, ale mają taką wadę, że w większości modelów odtwarzacz się nie minimalizuje :O może ktoś zna taki samsung, w którym można zminimalizowac?

Gość tututu
wydaje mi sie ze w u600 mozna. ale pewnosci nie mam

Gość Sensia
a co to znaczy zminimalizowac odtwarzacz ??

telefony z serii typowo muzycznych np n5310, se w910, samsung f250 ale musisz sobie sprawdzić ceny na allegro

Gość csfddgfdfdvcxxcv
Nokia 7373, długo trzyma bateria, mam ją już od wakacji i mozna zminimalizowac , a do tego ładnie wyglada ;)

Gość csfddgfdfdvcxxcv
wiem ;) poza tym jest niezniszczalny ;) przezyl już tyle upadków , ze moje poprzednie dawno nadawały się do wywalenia :P

Gość csfddgfdfdvcxxcv
tego samsunga ma moja mama :P czasem wolno reaguje na polecenia, ale jest ładny , tylko ta szybka czasem denerwuje, jak ją się dotknie to zostają slady :P

Gość vhbn
nie kupuj rozsuwanego :P

Ja też bym rozsuwanego nie kupował, są bardzo zawodne, miałem samsunga rozsuwanego i się zepsuł po miesiącu. Polecam zwykłe ciegiełki :), najlepiej firmy Nokia, bo są najbardziej wytrzymałe. Ten model jest bardzo fajny http://tnij.org/h7uo