Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość L_a_t_i_n_o

Czy kobiecie wypada zrobic pierwszy krok?

Polecane posty

Gość L_a_t_i_n_o

Zaznaczam, ze nie jestem małolatą. Podoba mi się pewien facet, widujemy sie raz w tygodniu na pewnych zajęciach. Często spotykamy się wzrokiem, jakiś uśmiech niesmiały...nie wiem czy zagadać czy nie?

Gość fanka malibu.
tak

Gość myslę ze
jasne

Gość L_a_t_i_n_o
Tylko powiedzcie mi jak to zrobić żeby nie wyszło , że sie narzucam hmm?

Gość mozart
a na jakich zajęciach

bo później facet ma mnie gdzieś:Oa samemu się wymyśła historie , a on nawet sekunde nie myśli o mnie 😭

Gość L_a_t_i_n_o
Bo mnie wychowano tak , że to facet powinien zdobywać kobiete a nie odwrotnie. No ale jeśli facet nieśmiały?

Gość ja zrobiłam pierwszy krok
wychowanie zabija indywidualizm :/

Gość COŚ
też zrobiłam pierwszy krok...i już 10 lat po slubie ...

Gość L_a_t_i_n_o
Chodzimy na ten sam kurs tańca, czasem cos tam powiemy do siebie ale to dotyczy tego co akurat sie dzieje, nie ma czasu na prywatną rozmowę a ja chciałabym go blizej poznać.

Gość ciekawostka12222
a jak ten pierwszy krok wyglądał? ja też jestem w podobnej sytuacji, tylko spotykam GO na korytarzu w pracy, cudnie się uśmiecha i zawsze jest bardzo miły.

Gość L_a_t_i_n_o
Nie jestem nieśmiała ale ale zupełnie nie mam pomysłu, bo co mu powiem? że chcę z nim porozmawiać po zajęciach? moze lepiej na początek tylko cos miłego- ładna koszula? albo... kurcze nie wiem :(

Gość L_a_t_i_n_o
Ok. Skoro tu i nie tylko tu tak krzyczycie to zrobie to. Zobaczymy jakie będa efekty.

Gość L_a_t_i_n_o
Brzydki - chyba przesadzasz. nie mozesz tego wiedzieć. A poza tym myslę, ze gdyby był zajęty to nie przychodziłby sam na tańce. A on przychodzi bez pary.

Gość pewna swego..
mysle ze chodzisz na salse a tam tanczy sie parami wiec w czym problem? powiedz mu ze dobrze sie z nim tanczy lub ze chcialabys poza kursem sprawdzic jak tanczy. faceci sa bardziej niesmiali i nawet ciesza sie gdy dziewczyna wychodzi pierwsza z inicjatywa. powodzenia.

wypada w koncu mamy epoke wyzwolonych rownouprawnionych emancypantek, ktore juz nawet z traktorow zeszly:) a i tak nie robie pierwszego kroku :( u nikogo mi nie przeszkadza tylko nieswoje to dla mnie i sprzeczne z moimi przyzwyczajeniami tylko tak sie jakos zlozylo i niech sie dalej sklada,ze bedzie to zbedne daj znac, jaki efekt:) moze sie naucze pro futuro:)

Gość L_a_t_i_n_o
Zrobiłam to! Zagadnęłam pierwsza :) zaczęliśmy rozmawiać, po zajeciach wyszliśmy juz razem. Chwila rozmowy przy soku , wymiana numerów telefonów. Okazało sie, ze nie tylko świetnie sie nam razem tańczy ale i rozmawia, a co dalej to czas pokaże. Wczoraj zadzwonił i poprosił o spotkanie :) Wiosna ach wiosna.... Dziewczyny uwieżcie mi, ze czasem warto zrobic cos pomimo swoich zasad. Powodzenia!

Gość L_a_t_i_n_o
A i jeszcze jedno. Bałam sie , że on będzie traktował mnie z góry , jakos tak bez szacunku . A on wysłał sporo bardzo milych smsów a wczoraj powiedział że jest szczęsliwy. I dziękował mi za to że pokazałam mu iż chce go bliżej poznać, bo on patrząc na mnie miał obawy czy taka kobieta bedzie w ogóle chciała z nim rozmawiać i nie miał odwagi podjąc rozmowy. Ech faceci... Pasterka z porcelany- dziekuję i Tobie również życze powodzenia. 🌼