Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jak to dziecko

chlopak oswiaadczyl mi sie. przez ciaze. ale ja juz wiem ze tej ciazy nie ma

Polecane posty

Gość sama jak to dziecko

to skomplikowane. jestesmy ze soba 3 lata. ja 23 on 24. nie rozmawialismy o zareczynach ani o slubie. zylismy i bylismy szcesliwi. na zwmianke o zareczynach raz jedyny moj mezczyzna powiedzial ze poki co to nie dla niego. ze nie dojrzal... temat sie urwal. miesiac temu spodziewalam sie okresu. nie dostalam. kupilam test w patece. wyszlo ze jestem w ciazy. w szoku bylam takim ze w zasadzie nie cieszylam sie nie smucilam. jak robot. moj chlopak jak sie dowiedzial to reakcja nie byla taka jaka zyczylaby sobie kazda dziewczyna. ale rozumiem go. dwa dni pozniej zaprosil mnie do malej restauracyjki na oblewanie zmiany w zyciu naszym. i oswiadczyl sie. poniewaz chce abysmy byli rodzicami witajac malucha na swiecie. wczpraj wybralam sie do lekarza na 1 wizyte. nie jestem w ciazy, brak okresu byl przez duza nadzerke . ale ciazy nie ma. i teraz poprpstu niewiem jak mu to przekazac. czy oddac pierscionek? czy zereczyny nadal beda nas laczyc? sama niewiem co robic. jak sie zachowac. z godnoscia to chyba oddac pierscionek.

Gość sama jak to dziecko
test ciazowy czasami zawodzi. co zreszta uslyszalam od lekarza.

ja już słyszałam o fałszywym pozytywnym wyniku testu ale tam chodziło o torbiele czy coś w ten deseń, poważną sprawę, podobno jest to możliwe... ja bym po prostu powiedziała chłopakowi prawdę, gdyby nie chciał nie oświadczyłby się nawet z powodu ciąży :)

Gość taka*jedna*26
też tak uważam, gdyby nie chciał, to nie oświadczyłby się z powodu ciąży mój nie chciał i tego nie zrobił :p oświadczył isę jak dziecko miał pół roku.

Gość szczerze to ja Ci sie bardzo
dziwie, bo ja juz przy zaręczynach mając wątpliwości z jakiego powodu mi sie oświadcza to bym go odrzuciła. Teraz pozostaje rozmowa, musisz powiedzieć mu że w ciąży nie jesteś i zapytać jak wyobraża sobie to co będzie dalej. Nie oddawaj pierscionka bo unosisz się godnością- to go zrani bo pomysli że przyjełaś zaręczyny tylko ze względu na dziecko, uniesie sie dumą i go wexmie, a Ty będziesz myślała że tez oświadczył sie tylko ze wględu na dziecko i sie wszystko między wami posypie. Szczera rozmowa to podstawa

Gość dokładniee
prawda jest taka, że gdyby nie chciał to by się nie oświadczał! to już nie te czasy, że ciąża to od razu ślub musi być...

Gość a ze mna bylo tak...
moj facet wspomnial o zareczynach poltora roku przed zareczynami. najpierw cos wspomnial ze chce sie oswiadczyc ale nic nie robil, czekalam i czekalam i nic. pozniej zaszlam w ciaze oczywiscie nie planowana i ustalilismy z mim facetem ze nie bedziemy sie pobierac. ze najpierw on wezmie kredyt, kupi mieszkanie i dopiero jak dziecko sie urodzi to sie pobierzemy. jakies 3 tyg po tym jak zaszlam w ciaze w pracy bardzo zle sie poczulam, w skrocie piszac- poronilam. mojego faceta wtedy nie bylo w miescie, wyjechal na tydzien sluzbowo. pomimo ze nie bylam zachwycona ta ciaza to kompletnie sie zalamalam faktem jej poronienia, nic mu nie powiedzialam. zamknelam sie w domu i 3 dni i noce non stop ryczalam, jak on do mnei dzwonil to mowilam ze sie zle czuje, nie umialam mu powiedzoec co sie stalo. jak wrocil z delegacji to niespodziewanie mi sie oswiadczyl. przyjeclam oswiadczyny ale bardzo zle mi bylo ze swiadomoscia ze oswiadczyl mi sie z powodu ciazy, po chyba 2 dniach mu powiedzialam ze juz nie ma dziecka. moj facet zalamal sie jeszcze bardziej niz ja, nigdy nie widzialam tak cierpiacego psychicznie czlowieka. to wydarzenie zblizylo nas jeszcze bardziej do siebie. za 3 miesiace wychodze za maz i wiem ze oboje chcemy tego najbardzije na swiecie

Gość hhhghhjkuyedi
"poniewaz chce abysmy byli rodzicami witajac malucha na swiecie." bez względu na slub jest się rodzicami... ja bym mu powiedziała prawdę a potem zapytałabym co dalej i czy nadal chce byc moim mezem.

powiedz prawdę i tyle chociaż pachnie mi tu jakąś ściemą, pozytywny wynik testu ciążowego z powodu nadżerki jest niemożliwy, test ciążowy jest pozytywny kiedy w moczu występuje gonadotropina kosmówkowa, a stężenia hCG powyżej normy obserwowane są poza ciążą w raku trofoblastu, nowotworach wydzielających substancję podobną do HCG (u mężczyzn i kobiet niebędących w ciąży)

Gość sama jak to dziecko
dla was to same sciemy sa na tym forum. wyszedl bledny i nie bede sie zaglebiala dlaczego tak sie stalo.wazne ze wporowadzil w blad.