Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradcadoskonaly

Dziewczyny jak poznać, że dziewczyna nie jest ladacznica??

Polecane posty

Gość doradcadoskonaly

Gość smerfettttttttttttttt
każa jest

Gość ona jest stachem teraz
:D

Gość Stasiek co lubi anal...
coś ktoś mówił do mnie? 💤

Gość bbbbbbbbbjjjjjjjj
nie chodzi na solarkę (bo jeśli TAK, to znak, ze lubi pokazywać ciało wszem i wobec) nie ubiera sie skąpo (znak , że lubi jak goście sie na nia ślinią) ładnie sie wyraża (ladacznice przeważnie mają ubogi słownik bo i tak do niczego im się on nie przydaje) nie farbuje włosów (ladacznice lubia farbować włosy bo wiele więcej nie mają do roboty) NIE CHODZI NA IMPREZY (każda ladacznica lubi imprezki i szybki seksik w kibelku [ tyfus gratis]) nie przesadza z alkoholem (większość ladacznic ujawnia się po jego większym spożyciu) kocha zwierzęta i udziela się w ratowaniu / pomaganiu im (ladacznica jest tak zaabsorbowana swoim tyłkiem i oglądaniem się w lustrze non stop, że możesz być pewien - nie zainteresuje ją nic innego poza złamanym tipsem i warstwą tapety na mordzie, a już tym bardziej pomaganie słabszym) ------------------------------------------------------------------------------ + = Mozesz mieć 99,9% pewność, że dziewczyna taka nie jest i nie będzie nigdy ladacznicą.

Gość ladacznice patrzą na
- kase - kolesi z autem -lubia balować -lubia alkohol -chodzą w mini i bamberskich kozakach -mają ostra tapetę -nie mają wartościowych zainteresowań -wyrażają się nieładnie :D

Gość Se
Uczuciowa kobieta, która mówi często, że kogoś jest jej żal lub lituje się nad innymi , współczuje im i jest wrażliwa oraz empatyczna - nie może być ladacznicą , nigdy się nie puści i nie zdradzi, nie ma takiej opcji żeby nią była. Jeśli natomiast olewa system całkiem prawdopodobne, że nią jest.

Gość nie daje

Gość Kalijinka
Po kurwikach w oczach ;)

"Kobieta zmienną jest" A więc w każdej chwili i każda może się stać ladacznicą. "bo nie zna nikt metody by się ustrzec cichej wody". :classic_cool:

ale są też takie co non stop są ladacznicami:o Myrek -Ty nie odszedłeś jeszcze:D

Gość w sina dal w siną dal

No prosze, jestem ladacznica, farbuje wlosy i chodze na imprezy. Ave. :D [P.S. Autorze, Twoj nick i zapytanie jakby sie wykluczaja :P]

Gość gryzik
błagam was.. co za brednie.. sama farbuje włosy,pije duzo alko,czasem zapale fajka.(chociaż rzuciłam 2 lata temu ?) bluzgam i mam w dupie opinie innych. duzo osób ma mnie za kurwe..bo mam wielu kolegów tylko nikt nie popatrzył na to ze ja z nimi pije i imprezuje.bez zadnych podtekstów seksualnych. moj ostatni facet byłam znim 3 lata i nigdy go nie zdradziłam.. teraz tez cossie kręci z jednym panem,przystojnym i intelighetnym. wiec moze nie wszystkich jedna miara prosze co?!?

słuchajcie Jarka, Jarek prawdę mówi [Przynajmniej eliminuje nam, ladacznicom, konkurencję ze strony normalnych dziewczyn]

Gość gryzik
widzisz jarek.byc moze trafisz na ta która nie jest ladacznica. tylko ze nigdy nie zrobi ci laski i seks bedziesz miał po slubie raz na ruski rok. spoko jesli tak chceż..twój wybór.

Jarek nie trafi na nieladacznicę, bo nieladacznic nie ma. Ot i cała prawda.

Gość gryzik
ha! ale napisałes 99 procent czyli masz jakas nadzieje ze trafisz na ten jeden procent?tylko dlaczego siedzisz na kafe i tylko marudzisz zamniast szukac tego jednego procentuw osicele?albo w oazie??

Gość gryzik
procentów sorryyyyy hahaha

będę przeklinać ale Ty JArek siedź w tej swojej skorupie , siedź i dzieci włosów nie zobaczą:O:O

Gość gryzik
a dla ciebie to moge i byc ladacznica i kurwa.i ani ziebi mnie to ani pali..wiec..

Gryzik - no widzimy właśnie, jak Cię to wcale nie obchodzi i wcale nie wysyłasz wciąż odpowiedzi na jarkowe posty :D

Gość gryzik
ja mu tylko odpowiadam ale nie zabardzo mnie interesuje jego zdanie na temat mojej osoby.bo mnie nie zna

Gość nKamil

Gość nKamil
Młody jesteś,bo nie wiesz...Każda uczciwa i lojalna kobieta na prawym boku,bliżej pachy ma wypalony na skórze znak żaby, wszystkid inne to "ladacznice"(w skrytości serca)