Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakochać_się_pragnę_On

Miłość najważniejsza w życiu

Polecane posty

Witam serdecznie, Jestem 24-letnim mężczyzną i m.in. za pośrednictwem tego serwisu poszukuję kobiety. Postaram się obiektywnie w kilku zdaniach scharakteryzować siebie i swoje oczekiwania. Z natury jestem człowiekiem spokojnym, ale nie stoicko, opanowanym, cierpliwym, troskliwym – zawsze chętnie troszczę się o ludzi, zarówno o najbliższych jak i zupełnie mi obcych, kulturalnym – uważam, że to jedna z podstaw po wzajemnym szacunku, gdyż tylko zachowując kulturę osobistą możemy się bezproblemowo porozumiewać, niestety, spora część ludzi uważa inaczej. Cechuje mnie wieczny optymizm, pogoda ducha, radość, ciągły uśmiech na mojej twarzy, uczciwość – bardzo pożądana przeze mnie cecha u drugiego człowieka, prawdomówność, uczuciowość i wrażliwość, subtelność – oczywiście potrafię zachować męskość i nie uważam, że jedno wyklucza drugie, zaradność i chęć działania, dojrzałość emocjonalna, odpowiedzialność za czyny i słowa, ostrożność – w życiu bywa różnie, rozsądek – staram się go zachować możliwie w każdej sytuacji, uprzejmość, wyobraźnia – naprawdę pomaga, łagodność i czułość – wyraźna w stosunku do kobiet, błyskotliwość, stanowczość, wyrozumiałość, zaangażowanie – w związku bezgraniczne, godność zaufania – jak mnie poznasz to się przekonasz, perfekcjonizm – jeśli już coś robisz rób najlepiej jak potrafisz, skrupulatność, wnikliwość – jeśli mnie coś zainteresuje potrafię poświęcić temu dużo czasu, porządek – po prostu lubię porządek na sobie i wokół siebie, brak nałogów – nie palę i nie spożywam alkoholu w ogóle. Generalnie jestem nonkonformistą. Myślę, że wypisałem cechy-zalety, które najbardziej mnie charakteryzują. Teraz trochę o wadach. Bywam uparty, ale z tym walczę, czasem dziecinny – podobno każdy facet to duże dziecko, wymagający – wiąże się to z perfekcjonizmem, o którym pisałem, oryginalny – sam nie wiem jak to wyjaśnić, miewam oryginalne pomysły, więc pewnie bywam też twórczy, tchórzostwo (nazywam rzecz po imieniu) – boję się wysokości i gryzoni. To chyba na tyle odnośnie wad. Kilka kwestii ogólnych. Bardzo cenię sobie mądrych ludzi, erudytów, ludzi zdecydowanych i konkretnych, uczciwych, chętnych do niesienia pomocy drugiemu człowiekowi, zwierzętom i przyrodzie – podziwiam ludzi z greenpeace, entuzjastów, uwielbiam ludzi z poczuciem humoru – mi go nigdy nie brakuje, bywa, że mam jej oryginalne, lubię w ludziach skromność i uprzejmość. Nie cierpię chamstwa, obłudy, fałszu, nienawiści – niszczy ludzi, agresji, altruizmu, bezczelności, głupoty, hipokryzji, cynizmu, chytrości – taki człowiek traci dwa razy, próżności – bywają tacy ludzie, to przykre, materializmu – bez komentarza, zawiści, patrzenia na kogoś z góry. Co lubię robić w wolnym czasie? Uwielbiam spacerować, słucham eurodancu, standardowo – pobuszować w sieci, poczytać prasę o nowinkach technologicznych, od bardzo niedawna część mojego wolnego czasu chłonie fotografia – dopiero odkrywam jej uroki, lubię pobiegać i spędzać czas na łonie natury – latem biwaczki, grill, te sprawy. Ogólnie jestem szczęśliwym człowiekiem, doceniam to, co mam i cieszę się tym, ale do pełni szczęścia brakuje mi najważniejszego, czyli kobiety, a tym samym miłości, bo uważam, że miłość powinna być najważniejsza w życiu każdego człowieka. Jaka kobieta mnie interesuje? A no taka, która jest po prostu dobrym człowiekiem, kimś wyjątkowym, choć na swój sposób wszyscy jesteśmy wyjątkowi, to chciałbym być z kobietą, która wyróżnia się czymś na tle pozostałych kobiet, np. nie myśli tylko o nowych butach, szmince i solarce, taka, która jest pozytywnie nastawiona do świata, ludzi i ma tysiąc pomysłów na minutkę, taki aniołek-diabełek, którego wszędzie pełno. Naprawdę niełatwo jest mi określić konkretnie, jakiej kobiety poszukuję, gdyż serce nie sługa, a nóż zakocham się w kobiecie, która okaże się zupełnym przeciwieństwem partnerki, która by mnie interesowała, bo chociażby ujmie mnie tym czymś. Odpowiedz sobie na pytanie: wolałabyś być znaną modelką czy noblistką? Jeżeli to pierwsze to jest szansa, że trudno nam będzie o porozumienie, ale trudno cokolwiek przesądzać. Odnośne aparycji jest troszkę lżej, preferuję szczupłe kobiety i ogólnie malutkie, drobniutkie, subtelne, filigranowe. Chciałbym budzić się rano obok kobiety, która pociąga mnie fizycznie. P.S.1 Mieszkam na mazurach, więc zanim odpiszesz weź to pod uwagę. Planuję wyjazd do Warszawy. P.S.2 Odpowiadając załącz proszę swoje zdjęcie, gdyż wyłącznie na takie maile odpowiem – w odpowiedzi oczywiście otrzymasz moje. Serdecznie pozdrawiam

Gość rtttttntn
żal kurwa, żal :D:D

Gość kkkkkkkkkk
zalosne:(((((

Gość ja jestem z olsztyna ale wielk
ze mnie baba a ty wolisz malutkie

Gość ale masz gadane
w zyciu nie opowiedzialam o sobie tyle co ty

Gość łooo stary
ciekawy opis siebie powodzenia zycze

Gość moge smialo rzec
NAJWAZNIEJSZA!!!!!!!!!!

Gość akinusia
może coś więcej o sobie -co porabiasz i skad jesteś ,bo jak do tej pory opisaleś swój charakter i napisałeś czego oczekujesz

Gość Zakochać_się_pragnę-On
Kolega, nie desperat tylko korzystający z wszystkich możliwych dobrodziejstw na tym świecie, łącznie z internetem w poszukiwaniu miłości zwiększając tym samym swoje szanse na zapoznanie interesującej mnie kobiety. Dla mnie logicznym jest to, że ograniczając się do jedego serwisu szanse maleją, no ale jak widać nie dla wszystkich jest to to logiczne.

no nieźle - skoro tak to jestes Ideał więc kurwa kobitki powiny się o Ciebie zabijać, a nie ich szukac - jeśli taką psychę masz a szukasz kobiety to jedyne co to musisz być garbaty bez nogi i twarz miec jak glon z kosmosu - pozdro

a to zabawne - psy wpierniczą wszystko, mój w kazdybądź razie zeżre wszystko:P:P a skoro sie zabijaja i ciągle nie takie to gdzie Ty mieszkasz - chyba na marsie a nie mazurach- wiesz co autorze tematu do wad dopisz sobie wyjebane w kosmos ego, i zrób większa analize swej osobowości

Vampire - nie \"swej\" tylko swojej, ale świadomy jestem, że jakiś odsetek ludzi skończył tylko cztery klasy podstawówki i leczy kompleksy tu na forum. Czep się kogoś w realu bo mi Twoje teksty latają! Bez odbioru!

Gość kubus pochatek
ooo!! jakie tu sympatyczne pogaduszki, i... kawaler do wzięcia

Słuchasz fatalnej muzyki i sprawiasz wrażenie nudziarza.

Gość wiemze jestem niemiła
po pierwsze - za duzo gadasz!! ok, rozumiem , ze chciałes się pieknie zareklamować, ale facet tyle nie gada, i chyba nawet nie używa takich słow, jakie Ty tutaj użyłes, coś jest z Tobą nie tak, a moze Ty jesteś kobietą?!

A zeby było zabawnie to ja opisze siebie... Nie jestem nikim wyjątkowym, zwykłym chłopakiem, troche za leniwym który stara sie być normalny. Ludzie mówią mi ze potrafię rozbawić do łez, cieszyć sie szczęsciem innych i spontaniczny jestem, co z kolei niesie to ze podczas podejmowania decyzji jestem zmienny, i nie rzadko nie biorę odpowiedzialności za wybraną drogę.Impulsywny jestem, działam pod wpływem chwili i nieraz tego żałuję . Jestem młody i nie doświadczony na wielu płaszczyznach, i pewnie długo taki będę ale uczę się na kazdych błedach, choć nie przeczę czasem kilka razy popełniam ten sam błąd. Jestem trudnym partnerem czasem potrafię prowadzić filozoficzne dysputy z których i tak nic nie wynika i być poprostu nudnym. W całej swej zmienności najwazniejsza zasadą jest dla mnie miłośc, jest to jedyne uczucie w którym jestem stały / jak pokocham oczywiście/, oddany wierny. Nie jestem obojętny na czyjąś krzywdę / zwłaszcza osoby która jest dla mnie ważna/ potrafię nawet urwac sie z pracy aby zadzwonić do ukochanej i wysłuchac jej żalu z powodu tego ze zdechły jej ukochane myszki. / heh przypomiał mi sie tekst jaki walnęłem kumplowi -\"Kit mnie obchodzi z jakiego powodu moja dziewczyna jest smutna, dla mnie moze się smucic z tego że śnieg z 500 0 lat się roztopił - jak jest smutna to i ja jestem smutny i tyle/.Palę i piję/ to drugie okazyjnie/ bo zcasem musze odreagowac niepowodzenia. nie jestem zbytnio ambitny, mam kilka mazreń jeszcze. szybko przystosowuję sie do danego środowiska, potrafię sie dogadac z studentami fizyki ułożonymi i racjonalistycznymi jak równiez potrafię dogadac się z policjantami teologami i zulami. Lubie obejrzec dobry film, przeczytac dobrą ksiązkę, wyskoczyc do filharmonii jak również lubię odwiedzić dyskotekę czy pub gdzie ludzie nie mają zachamowań. Nie jestem pzrystojny ale ludzie nie uciekają na mój widok, jestem równierz szczery do bólu/ i to dosłownie/.Pracuję, studiuję i tez szukam miłości, staram sie mieć wiarę ze wszystko mi sie kiedyś uklaruje i to dodaje mi sił. Mam mazrenie aby zamieszkac na własną rękę przed 30 i znależć tą jedyną która będzie myślała o mnie tak jak lily allen o swej miłości w swej piosence Chinese: http://www.youtube.com/watch?v=00mDMSJOt_Q tyle o mnie...

facet kończę drugie studia a ortografia cóż nie nawidzę formy;) dodam jeszcze że jestem egoistyczny i lubię pisac wiersze.:P

Gość talk_to_me
Vampire - normalnie lubię Cię no! :D

Gość hmmm........
z tych dwóch opisów bardziej zachęcił mnie do siebie Vampire. :)

Nie gadam za dużo tylko piszę. Nie chciałem się zareklamować, bo to nie Tesco, a ja to nie wątróbka po przecenie. \"Takich słów\" to znaczy jakich? Czy użyłem słów obcojęzycznych? podejrzewam, że jesteś po starej maturze i masz kłopoty z interpretacja tekstów. Słucham \"fatalnej\" muzyki? To taka jest? Genialnie, jetem bogatszy o wiedzę. Ty zapewne słuchasz relaksacyjnej klepiąc z mama kotlety na niedzielny obiadek. Ludzie?! Niedotlenieni jesteście? Facet, który komentuje ogłoszenie towarzyskie innego faceta musi byc skończonym patałachem!