Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa

dziewczyny czy w takiej sytuacji jest sens aby czekac z seksem?

Polecane posty

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa

wiem ze tematow dziewictwa bylo sporo ale licze ze ktos sie wypowie otoz mam juz ...26 lat wiem sporo i sama sie dziwie jak wytrzymalam z tym czekaniem:D otoz zawsze uwazalam ze trzeba to zrobic z milosci ze mialam do niej pecha:( to wyszlo jak wyszlo a teraz nie wiem co sie ze mna dzieje mam taka straszna ochote na seks ale nie mam z kim...i tu zaczyna sie problem wiem ze zaraz moze ktos uzna mnie za wariatke ale czy w mojej syt jest sens czekac i tlumic w sobie dalej ta potzrebe ? przyznam ze nachodzila mnie mysl na umowienie sie na seks z obcym facetem bardzo mam na to ochote ale z drugiej strony mecza mnie wyrzuty ze chyba nie powinnam ze tak nie wypada itd czy ktos cos tutaj mi doradzi? co byscie zrobily ma noim miejscu?

Gość dsd
ja czekałam jeszcze dłużej i doczekałam się tego jedynego tobie też tego życzę

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
ja juz nie ma sily czekac mam taka straszna juz ochote ze czuje ze sie we mnie gotuje wszysko:) a Ty ile czekalas? i jak afcet zareagowal?

Gość nie ma co czekać
więc jestem tu dla Ciebie :classic_cool: chodź do mnie :D

Ech, nie sluchaj tego idioty. To jest wlasnie totalny przyklad gówniarzerki. Nie jestes nienormalna i zapewne nie jestes wcale taka brzydka. Moze byc nawet wrecz przeciwnie. Wszystko zalezy od Twojej moralnosci, zasad jakie wyznajesz. Seks z przypdakowym facetem? Odradzam. To bardzo wazne przezycie i jesli pojdzie cos nie tak, to moze to pozostawic po sobie slad na cale zycie. Moze lepiej zastanow sie, dlaczego jestes sama? Znam dziewczyne w podobnym wieku i takze jest dziewica. Ale ona doskonale wie, czemu wciaz jest sama... zastanow sie nad zyciem i rozważ terapie u psychologa.....bo dziecinstwo moze przyniesc nam wiele zlego w doroslym zyciu....i mysle, ze te myslace kobiety z kafeterii wiedza, co mam na mysli.

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
piszesz ze nie jest nienormalna ale wizyte u psychologa polecasz yy:O

Gość aż dziw
że dzieciaki nie w szkole...

Kiedyś na jakimś forum pisała dziewczyna, że zawsze była cacy, a w kiblu się puściła z byle kim i wiesz co było później z nią na forum : 1. Wszyscy ją wyśmiewali. 2. Traktowali jak szma**, dziw**. 3. Śmiali się że może mieć hiv. Ty sobie odpowiedz na pytanie czy szukasz miłości, czy seksu ?????? Wcale nie jesteś gorsza, bo się nie seksisz, a dla ludzi jak ktoś się nie seksi jest gorszy :( Najgorsze w dzisiejszych czasach jest życie swoim życiem, a nie tłumu. I jeszcze jedno każdy facet na forum pisze, że dziewice są najlepsze na żony - więc nie jesteś beznadziejna. A skoro nie trafiłaś na tego jedynego tzn. że im chodziło tylko o seks :( Sorki, że napisałem, bo pytanie było do dziewczyn.

po pierwsze jestem kobieta. po drugie psycholog nie leczy szalencow, tylko ludzi, ktorzy maja problemy z relacjami miedzyludzkimi najczesciej. po trzecie to wy jestescie leszczami. oceniacie wszystkich wg swojej miary. no to w takim przypadku zycze szczescia w zyciu.

Gość aż dziw
czyli dla ciebie nie ma już nadziei

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
jeszcze jedno każdy facet na forum pisze, że dziewice są najlepsze na żony bo tutaj same prawiczki w wieku 17-20 lat siedza dlatego tak pisza;P

Ewelka, Ty ich nie sluchaj. Ty zyj swoim zyciem i nie pytaj sie tych idiotow na forum, bo na takim temat powaznie odpowie Ci tylko kilka osob, a reszta bedzie robila sobie drwiny z Ciebie, bo wg nich, jak jestes dziewica, to jestes dziwolagiem, ktorego trzeba zgnebic.

czu wm tez, to przyklad takiej patologii spolecznej, ktora jest widoczne w pewnym przedziale wiekowym. krew sie leje, ona jeczy......gratuluje. pewnie te twoje dziewice jeczaly i krew sie lala, bos burak jest, ktory nie potrafi podejsc do kobiety. stanie mu, to wepcha sie nasile, bo nie umie nawet panowac nad wlasnym cialem. nie zbudujesz prawidlowych relacji z kobieta, bo nie zrozumiesz jej potrzeb.

Gość kkkkkkkkkk
no wiesz pierwszego razu sie raczej nie zapomina wiec lepiej zebys to zrobila z kims kogo kochasz a nie w kiblu na dyskotece jak wiekszosc malolatow. wiec skup sie raczej na szukaniu 2polowki a pozniej na jej konsumpcji:)

a kto Ci broni? idz do jakiejs prostytutki i pieprz sie z nia do woli. tylko nie doluj dziewczyny tylko dlatego, ze przedstawia taki rodzaj kobiet, do ktorego ty nie masz dostepu. bo kto sie toba zainteresuje? laska na jedna noc? ktora zaliczyla juz setki? pewnie nawet polowy ich nie pamieta. roznosi hiv lub inne choroby. to jest wlasnie ktos dla ciebie. normalny facet, dla ktorego sa wazne relacje bedzie zadowolony, ze jego kobieta jest dziewica, bo to znaczy, ze on moze byc jej nauczycielem i zrobic z niej kochanke, ktora bedzie odpowiadala jego potrzebom. ale ty tego nie pojmiesz, bo za glupi jestes na to. a co do seksu z toba, to wybacz, ale nie mam wcale ochoty. i zapewniam, ze kiedy bym cie zobaczyla, tez bym nie miala.

a coz to za roznica czy ktos spal z kims wczesniej czy nie ? Zadna. Jesli mialbym szanse poczekac z pierwszym razem to ja osobiscie poczekalbym pol roku. Warto by bylo poczekac.

Gość kkkkkkkkkk
z dziewica na pewno nie poradzil by sobie taki frustrat jak ty: czu wm tez. bo to ze ruchasz wszystko co sie rusza to tez nie jest normalne i tez masz problem:)

Gość naiwniaczkaaaa
maciek z czyim pierwszym razems woim czy jej?:P no i powiedz mi ile masz latek i czy seksualnie jestes dosw bo od tego zalezy sposob myslenia u niektorych

czy jestem dziewica, czy nie jestem to jest moja indywidualna sprawa i nie bede z toba na ten temat rozmawiac, bo to, ze ty sie chwalisz swoimi podbojami, nie znaczy, ze kazdy ma to robic, ze sposobu w jaki o tym mowisz moge jedynie wywnioskowac, ze jestes frustratem, ktory chce sobie poprawic wlasna samoocene, albo liczy na to, ze jakas zropaczona zglosi sie do ciebie po watpliwy orgazm. twoj jezyk, sposob w jaki piszesz juz nie swiadczy o tobie najlepiej. mowisz, ze jestes studentem..... jasne... szkola, ze nie wykladowca...plytek w uczelnianej toalecie.

Gość dffdfdfddfddsf
jak dla mnie to jestes kolejnym przykladem na to, ze dzis prawie wszyscy świrują z powodu seksu.... no ja tego nie rozumiem. jestem niewiel mlodsza od ciebie, za pare meisiecy skoncze 25 lat, seksu prawie nie uprawialam, to co robilam to w ogole ciezko nazwac sexem, ale jestem zadowlona bo przynajmniej sie szanowalm:) chlopaka mma ale jest za granica, ostatnio byl, nie chcialam sie z nim kochac. jakos mi sie nie spieszy choc mam dosc duze potrzeby bo domysl sie co robie ;) zwykle raz na dwa dni :p z mezczyzna owszem bym chciala ale dopiero po slubie, jak juz bede pewna, ze to ten jedyny. nie spieszy mi sie, i w zyciu nie moglabym tak psiac jak ty ani nawet myslec o tym, zeby puscic sie z kims obcym :o kobieto ty mysl glową a nie dupą i szanuj sie, bo nie ejstesmy zwierzetami tylko ludzmi, choc co prawda niektorzy zachowują sie gorzej od zwierzat... ale juz niewazne. to jest przykre co ty piszesz, 26 lat a taka glupia

no to teraz sie usmiechnelam po Twoim tekscie:D rozczaruje cie, nie jestem z informatykiem. a moj facet, jakby przeczytal twoje wypociny, to by sie mocno usmial. a skoro jestes zblazowanym pasztetem, ktory siedzi na kafeterii, to ty tez musisz byc, bo robisz to samo co ja, to po pierwsze, a po drugie, skoro nie musisz szukac lasek na forum, to wytlumacz mi, po co oferujesz mi mazaze, po ktorych bym odleciala?

ze swoim, ona poczeka*a :-), na reszt* pyta* znajdziesz odpowied* w moim mailu i w wypowiedzi powy*ej

ale o co mnie prosisz? masz nadzieje, ze jestem sama? nie zostawie go dla ciebie, zeby mi nawet placili jeszcze za to

ale czemu ty zakladasz z gory, ze ja bym nie sprostala? czy jestes pewien, ze sprostalbys moim?

Gość zabeczkaaaaaa
dffdfdfddfddsf dziwne masz faceta sama sie masturbujesz a nie chcesz sie z nim kochac?:O

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
czu wm tez a fajni faceci siedza na damskim forum? hahaa

z autopsji..... ach czyli jednak kiedys probowales:D i po co sie tak zapierasz, prawda wyjdzie predzej, czy pozniej:D

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
joannis chyba z tym owym panem wyzej nie warto rozmawiac bo jak mowia "gadaj z dupa to Cie osra:D

nie spotkales sie z atrakcyjna; wiesz z autopsji; wymieniasz czaty i fora..... wiec nie wmawiaj ludziom ciemnoty, bo juz widac, ze cos motasz sie w zeznaniach.

Gość z pazurem
zycie jest przewrotne jeszzce sie zakochasz nie dosc ze w dziewicy to i w takiej co ci nie bedzie chciala dacwtedy inaczej bedziesz spiewal hehe