Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanda-maria

Czy mama rzeczywiście mogła rozpoznać ślady spermy na rajstopach?

Polecane posty

Gość wanda-maria

Na wyjeździe szkoleniowym zrobiliśmy sobie seks-imprezkę, dość powiedzieć, że było nas trzy pary. Uwielbiam wytryski na brzuch i na wzgórek łonowy.Poprosiłam chłopaków, ażeby spuszczali mi się na brzuch. Było tego z sześć - siedem wytrysków. Miałam na sobie takie rajstopy z wycięciami, gdzi trzeba. Jak to młodzi chłopcy - mieli duży rozrzut.Część spermy wylądowała na pasie rajstop pomiędzy cipką a pępkiem. Zapakowałam całość w torbę foliową a po powrocie do domu wrzuciłam do kosza z brudną bielizną. Mamie zachciało się prania - i zrobiła mi aferę. Czy naprawdę mogła zobaczyć ślady spermy ( i że jej tak dużo) po prawie 18 godzinach?

Gość madafakaaaa
a pamietasz kochanenka aferke o slady Billa na kiecce moniki L?

Gość oczywiscie ze tak

Gość wanda-maria
ladaco - ty nie jestes zaszyfrowany, ty jesteś rozszyfrowany idiota, rodzaj maniaka seksualnego. Wróżę ci kariere kolejnego Fritzla.

Gość ciassteczko
pamietaj ze sperma jak sie psuje to wali na kilometr ,twoja matka ma dobrego nosa

Gość i nikt z czytających tą
prowokację nie zwrócił uwagi na rajstopy z odpowiednimi wcięciami które w ogóle nie zapokoiły matki?

Gość i nikt z czytających tą
*nie zaniepokoiły

Gość wanda-maria
Słowo "prowokacja" sprawdź w encyklopedii. Ono oznacza coskolwiek co innego. Przecież te rajstopy dostałam za pośrednictwem poczty ( 38 zł + przesyłka) i nie raz wisiały na suszarce. Dlaczego miało ja to zaniepokoić? Moja mama, zdaje sie, uzywa takich samych, tyle że w jadowicie czerwonym kolorze. Jest normalną, czterdziestoletnią kobietą. Chodziło jej o to ,że: - miał to być kurs szkoleniowy z zakresu nowych programów geodezyjnych - nominalnie jestem panienką i winnam to robić dyskretnie - a ciąza??? - i dlaczego tej spermy tak dużo (choć ja nic nie widziałam).Mama jest za postepem, lecz umiarkowanym.

Gość szparek
Rajstopy jebały spermą i tyle.

Gość ire35
Mamusia tez ma z takimi wycięciami te rajstopy? Wando tylko Fritz za mało dostał odsiatki

Gość ire35
mysle ze jak bys był ósmy to tez bys skorzystła z takiej sex imprezki ladaco

Gość wanda-maria
A czy Twoja mama chodzi w 19. wiecznych barchanach? Czy seksualność człowieka kończy się po trzydziestce? Przypominacie mi kolesi, dla których pracuję - to włoscianie, którym robię mapy zasiewów, aby z UE mogli otrzymac dopłaty. bardzo to madre, wygadane na każdy temat, łyżką do buzi trafiaja a nie gdzie indziej - ale wiedza ich na tematy ogólne to dno ( przysłowiowe 1/2 i 1/2 to litr...). Oczywiście, że mama ma rajstopy z wycieciem i wibrator, podobnie jak ja i 80 % moich koleżanek. jest XXI wiek, gdyby ktoś był mało zorientowany. Ladaco nie załapałby sie na ósmego, bo nasze grono kolezeńskie ceni sobie higienę, luz i pewien poziom intelektualny. Co do Fritzla - seks grupowy i rajstopy z wycieciem porównywać z kaziorodztwem? Fe, cóż za ordynaryjna wiocha.A fe... Intensywnie pracuje i intensywnie wypoczywam - i tyle. Po co jetescie na takim forum, skoro was to goszy? Szukacie podiety do masturbacji? A fe...

Jeśli ladaco jest maniakiem seksualnym... to jak określisz siebie Autorko? :P Czy symbolem XXI wieku jest wibrator i rajstopy z odpowiednimi wycięciami? Nie wiedziałem :O A na szkoleniu miałaś intensywnie pracować a nie wypoczywać :P Zresztą skoro Twoja mama jest taka "wyzwolona" jak twierdzisz to nie rozumiem o co chodzi z tą aferą...:O To powinno być dla niej naturalne... Dużo spermy bo dużo wytrysków, logiczne, nie?

Gość podnoszę2329
i w góóóóóóóóóóóóóóóóóorę...

Gość ja to lubie się spuszczać ale
nie na broszkę tylko własnie na rajstopy szczegównie na stopy w rajstopach

Gość wanda-maria
nie wyszla mi prowokacja,sorki ludzie

Gość spodnicamen
Witam wszystkich sympatyków tego forum dyskusyjnego. Jeśli wśród was są są osoby co są za tym aby mężczyzna mógł nosić spódnicę na co dzień przynajmniej w domach. Zapraszam na forum poświęcone mężczyznom w spódnicach i nie chodzi tu o przebieranie się za kobietę. Rejestracja za darmo a i dialog w miłym i ciekawym gronie użytkowników. http://spodnicamen.iq24.pl/ Kontakt z Adminem forum GG: 928930 Zapraszam

Gość gjxddfdfdf
lubie jak sperma splywa po nogach

Gość rybak zza krzaków
"wanda-maria nie wyszla mi prowokacja,sorki ludzie" o co tu chodzi?

Gość MarszczyGrucha
Też bym ci się chętnie spuścił na rajtuzy. Mogę?