Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość misio pysio

mozesz zmienic swoje zycie w 21 dni!

Polecane posty

Gość misio pysio

tyle potrzeba organizmowi do przestawienia sie na inny tryb. potrzebna -motywacja i silna wola. Ja tym sposobem : nie jem slodyczy,ani innych niezdrowych produktow, nie slodze herbaty i kawy, nie pale papierosow :-) -pierwsze 2-3 dni z reguly bardzo proste bo motywacja jest wtedy wysoka. -krysys nadchodzi dnia 4-tego i trwa okolo 3-4 dni, ale jesli idziemy w zaparte to ostatkiem sil dobijemy do dnia 8-ego i wtedy zacznie sie robic latwiej. -kryzys moze przyjsc spowrotem dnia 14-15 ale to juz raczej taki maly kryzysik. -dnia 21-ego jestesmy wolni nie moge juz pic slodzonej herbaty bo nie przeszloby mi to przez gardlo, jest dla mnie nie do przelkniecia. zero ochoty na slodycze, czasami (raz na 2 tygodnie) z wielkim trudem zjem jakies ciastko jak mnie ktos porzadnie namowi. papierosy poszly mi niespodziewanie gladko (palilam od 5 lat, w zaleznosci od nastroju 10-20 dziennie) Teraz dbam o siebie, i czuje sie taka lekka, nie dietuje tylko jem zdrowo, pije duzo zielonej herbaty, wody mineralnej z cytryna, jem duzo jablek i warzyw, biale mieso. Raz na jakis czas bez zadnych wyrzutow pozwalam sobie na jakies szalenstwo jedzeniowe ale nie zebym czekala z upragnieniem na ten dzien, poprostu jak jest okazja to jem jakies super kaloryczne i tluste jedzenie. Skorzystalam tez z kilku porad, ktore znalazlam na kafeterii i czuje sie duzo zdrowsza, pelniejsza energii. Te porady to: zaczelam jesc plaster cebuli na kanapce codziennie na piekne wlosy i paznokcie kupilam sobie tabletki z lisci oliwnych na zmeczenie i matowa cere ssalam olej slonecznikowy przez miesiac 2 razy dziennie (no kilka razy na pewno mi sie zapomnialo :P) i czuje sie taka jakby oczyszczona i wybielily mi sie zeby!! Tak wiec wystarczy chciec i mozna :-) (moj jedyny 'zly' nalog to kawa, i od czasu do czasu alkohol ale przeciez nie moge zrezygnowac ze wszystkich przyjemnosci) Tylko nie myslcie ze ja sie mecze nie jedzac slodyczy, fastfoodow, tlustego jedzenia, nieslodkiej herbaty... ja tego poprostu juz nie potrzebuje, jest to dla mnie totalnie obojetne

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować