Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia_myszka

Co zrobić z tym facetem?jak czytac jego zachowanie?

Polecane posty

Cześć Mam taki problem. zaczelam prace w pazdzierniku w firmie po jakims czasie do pracy przyszedl nowy chlopak spodobal sie od razu i cos tam zaczelo sie krecic spotykalismy sie czasami ale on niczego nie chcial-przynajmniej ja mialam takie wrazenie.pozniej poznalam kogos innego ale piotrek ten z pracy caly czas probowal i widac bylo ze mu zalezy.w koncu posunal sie sie do kroku ktory pokazal mi jak bardzo musi mu zalezec na mnie postanowilam ze chce z nim byc. jednak sie nam nie ukladalo zawsze cos bylo nie tak a to on mnie traktowal dziwnie a to ja jego nie tak. robilisy sobie na zlosc jednak nie chcielismy odchodzic od siebie a ja zakochiwalam sie coraz mocniej. w koncu w pracy przez przypadek poznalam chlopaka naszego klienta ktory zaczal mi przysylac kwiaty zapraszac na kolacje a juz wtedy z piotrkiem nie bylam poza tym zostalam poproszona przez mojego przyjaciela co bym tego klienta sprawdzila no i w jakis tam sposob sie z nim spotkalam kilka razy. wiedziala o tym bardzo dobra moja kolezanka z pracy ktora ostatecznie okazala sie straszna suka.powiedziala wszystko piotrkowi tylko nie prawde i piotrek odszedl. ale dziwne w tym wszystkim jest to ze caly czas mamy kontakt kiedy spotkalimy sie po 5 dniach od awantury kiedy to przyjacioleczka mu powiedziala ze sie z kims spotykam wyladowalismy w lozku. pozniej martwil sie o mnie. na kolejny dzien sie spotkalismy przytulaie calowanie placz ale caly czazs twierdzil ze ochodzi. w niedziele znowu sie zobaczylismy i postanowilismy ze kierujemy sie tylko sercem spedzilismy idealny wieczor kochaloismy sie do 3 w nocy bylo pieknie ale od rana to samo odchodzimy o dsiebie itd. postanowil ze przez tydzien nie bedziemy sie widziec i jezeli bedzim obydwoje tesknic to skonczymy cierpienie i wrocimy do siebie. powiedzcie mi co mam myslec? jak odczytac takie ego zachowanie?

Gość ejbisi
Ja myslę że jest między wami chemia ale totalnie do siebie nie pasujecie i na dłuzsza mete raczej nic z tego nie bedzie.