Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DonataDE

Oddaj glos na schronisko dla bezdomnych zwierzat!!!!!!!!

Polecane posty

Gość DonataDE

JĘDRZEJÓW. Ja wiem, że wszyscy jesteście bardzo zajętymi ludźmi, ale gdyby jednak ktoś znalazł czas i miał ochotę wesprzeć schronisko to mam taką nietypową prośbę. Chodzi o zarejestrowanie się na forum http://www.krakvet.pl/forum/ (To sklep + lecznica dla zwierząt wspomagająca schroniska, oddając m.in. karmę wylosowanym). Forum miau, ma taką małą umowę z forum dogomanią, że co miesiąc jedno z nas typuje kandydata (schron) do pomocy przez krakvet, oba fora głosują na wybrańca. Trwa głosowanie na Stowarzyszenie "Obrona zwierząt" z Jędrzejowa. Jeśli znajdziecie chwilę czasu to bardzo proszę o oddanie głosu na to schronisko http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9486 Głosowanie trwa do końca miesiąca. Pomożecie nam wygrać, pjosze? Tam trwa bitwa! Dziękuję.

Gość Sara007ZglosSie
:ok:

Gość Sara007ZglosSie
Miało byc OK, ale chyba mi nie wyszło. Pzdr. S.

Gość Stasiek co lubi anaI...
🖐️

Gość karniszowka
a dlaczego akurat na to schronisko? jakiś przymus jest? ja mam ochotę na inne zagłosować

Gość DonataDE
Napisalam dlaczego to. Wytypowane przez miau i dogomanie. Na podstawie ankiety przeprowadzonej w zeszlym miesiacu. Co misesiac inne schronisko dostaje bon na 3000 zl na karme! Oba fora pomagaja bezdomnym zwierzetom i wiedza, ktore schronisko ma najwieksze potrzeby. Glos oddany na inne schronisko, to glos wyrzucony w bloto. Trwa rywalizacja miedzy 2 schroniskami. Jedno z nich dostalo juz w tym roku dotacje. Pozstaje Jedrzejow. Dlatego prosimy o glosowanie na Jedrzejow. Jutro ostatni dzien!

Gość karniszowka
a może ja uważam że to drugie schronisko jest w trudniejszej sytuacji? dogo i miau nie są wyrocznią.

Gość DonataDE
No to nie glosuj, twoja sprawa! :-/ ja nie zmuszam nikogo tylko prosze.