Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoc w sprawie wlosow

Moje włosy. co z nimi zrobic ???? zdjecia

Polecane posty

U dolu jest w miare fajny rownomierny cos jak platyna blond ale u nasady sa zolte:o kupilam rozjasniacz z Joanny i farbe Srebrny pył myslicie ze powinnam nalozyc rozjasniacz tylko na nasade wlosow ? tam gdzie sa zolte odcienie i odrosty czy na cale wlosy ? naturalnie mam brazowe ciemne wlosy dlatego tak ciezko mi rozjasnic:( dodam ze cale wlosy sa juz przesuszone i wolniej sie tluszcza tylko te u gory nie sa az takie zniszczone i one najszybciej sie tluszczą wiem ze sa zniszczone ale obciac nie obcinam narazie bo zapuszczam potem sobie zrobie jakis fajna fryzurke jak odrosna

Gość na Twoim miejscu nie
nakładałabym rozjasniacza na górę bo będziesz miała białe od tego, lepiej nałóż tą farbę. Z reszta polecam iść do fryzjera.

nie powinno sie samemu rozjasniac wlosow. idz najlepiej do fryzjera

Gość weronisiax
biale wlosy????? Masz pewnie mega zniszczone,suche.....Co w tym ladnego? zero polysku....AJJJJJJJJJ.

wydaje mi się, że jak nałożysz rozjaśniacz na górę to wyjdą Ci później jaśniejsze niż na dole, sama tak kiedyś zrobiłam i jedynie fryzjer mnie uratował.

Gość katamorgana
co za problem, ja przed chwila farbowalam sama na blond odrosty, pozniej przeczesalam na reszte wlosow na 5 min za wyjatkiem koncowek, farbowalam garnierem nutrise 101 - farbuje nim juz od lat, jest tez bardziej platynowy odcien nazywa sie sahara ale nie wiem jaki ma numer chyba 99 jak sie nie myle i trzyxmajac farbe 50 min jest sliczny blond - nie zolty, pozniej umyj regenalem z welili i potrzymaj go 10 min na wlosach maska i gotowe, farba kosztowala 15 zl a ostatnio u fryzjera placilam 150 a efekt gorszy, ta farba farbuje od lat i mi pasuje wlosy sa super tadbane, zadne rozjasniacze joanny ani tym podobne diadostwa, probowalam zmieniac na inne farby ale zawsze wracam do tej bo nigdy mnie eszcze nie zawiodla

Biale takie jak ma ch aguilera no sa zniszczone szczegolnie konce ale mowilam ze chce zapuscic musze to przetrzymac a potem zetne te popsute . Zawsze nakladam duze masek na wlosy i witamin i jedwab nablyszczajacy nie ma tak zle

za rozjasniacz i farbę pewnie wydałaś 30zł a u fryzjera dołożyłabyś 30 i miałabyś pewnie że zrobi Ci dobrze :p Jak Ci nie wyjdzie to więcej zapłacisz za fryzjera i później odżywki które będą konieczne po tylu farbowaniach.

Gość weronisiax
Rozjasniacze z regoly niszcza wlosy-ja mam brazowe tez chcialam jasniejsze ale sama nie odwazylabym sie-jedynie dobry fryzjer!

Gość fikoły
50 min? Chyba żartujesz. Żadna farba nawet te fryzjerskie nie ma działania 50 min. 30-40 to już jest maks. I nie prawda że jak pisze że trzymać 30 min a ty potrzymasz 50 to będziesz miała mocniejszy kolor bo po pewnym czasie farba przestaje poprostu działać.

Katamorgana a jaki masz anturalny kolor ? ja mam ciemny braz wiec zeby mi zlapalo od razu to nie ma takiej szansy zawsze kilka razy rozjasniam w odstepach czasu mam juz te dwie afrby i nie bede elciala do sklepu po nastepna rozjasnie juz ta joanna a anstepnym razem sprobuje twojego mowilam ze konce sa zniszczone i siwo biale takie jakie chce i chyba nie ma sensu tych koncow jeszcze bardziej niszczyc nie ? tylko na odrosty i te zolte odcienie rzuce farbe ?

Gość katamorgana
ja ma blond bezowy nie zolty i wychodzi mi tylko taki po farbie garniera, kilkakrotnie bylam u roznych fryzjerow i nigdy tak super mi nie wyszlo jak farbujac samej - nie wiemco oni maja za farby, ostatnio zrobilam sobie prezent i poszlam do najlepszego fryzjera w mieście zapłaciłam 265 zl za samo farbowanie bez obcięcia i włosy myly w fatalnym stanie, kolor nie rowny - to znaczy po garnierze wychadza takie refleksy, a u tego drogiego mialam przy skorze inne na srodku tezt inne a na konceach tez, zaplacilam tyle kasy ze nie przyznalam sie nikomu a jeszcze popalili mi tam skore glowy i schodziła mi płatami tak ze bzdura jest to ze u fryzjera zawsze lepiej!

Gość sandy...........
Hej jestem fryzjerka, oto moja rada-jesli nie stac cie na wizyte w salonie fryzjerskim, to rozjasniacz mozesz nalozyc tylko na odrosty i troszke go przeciagnac(na te zolte ) Jesli nalozysz rozjasniacz na calosc, to koncowki ci sie popala i przy czesaniu zobaczysz co masz na szczotce.

Gość katamorgana
tak ja trzymie 50 min moja droga - przed godzina farbowalam i zdziwie Cie moje wlosy nie sa zniszczone, jak potrzymie krocej to nie jest taki kolor jak ma byc musi byc w moim przypadku 45-50 min, nie lubie farbowac w domu wiec czasem chodze do fryzjera i kiedys poszlam z moja farba to fryzjerka sie spierala ze 40 min wystarczy i kolor byl nie taki, lubie hodzic do fryzjera zeby sie zrelaksowac ale teraz jestem w ciazy na ostatnich nogach tak ze nie ruszam sie z domu ale zanidbana nie mam zamairu byc - wlasnie robie pedicure bo pozniej moge nie miec juz na to czasu, no ale ja jestem juz taka osoba - kosmetyczka, kosmetolog masazystka z zawodu a tacy juz tak maja. Moje naturalne wlosy to ciemny blon bardzo ciemny! - al blond nie braz!

Gość bhtfj
Katamorgana, a jaki masz kolor naturalnie? Bo ja mam taki mysio szary, sredni blond, od dawna farbuje na jasny blond platynowy, ale każda farba wychodzi mi niestety bardziej zolta u nasady, choć moje włoasy i tak sie ladnie rozjasniaja bez uzycia rozjasniacza (kupuje po prostu farby bardzo jasne blondy popielate, bezowe itp)...potem szampon joanny utracolor, albo wella renegal, obojetne, ale zawsze taki zolty bardziej u nasady ten odrost, niebardzo widac, ale jednak. Ale tej farby co podalas nie uzywalam nigdy. Powiedz, jak sadzisz, jest szansa, ze ona mnie zoistawi mi tego lekko pozolklego czubka? Jak jest u Ciebie?

Gość a gdzie te zdjęcia
?

Gość prixxii
Jeśli to ma być jak Aguilera,to ja nie wiem... Niefajnie te włosy,fakt.

Gość katamorgana
aha nakladam tylko na odrost sczoteczka do zebow te farbe a przed koncem przeczesuje na reszte ale konce zostawiam wolne tak do polowy mniej wiecej, lub do trzy czwarte, wlosy mam dosyc dlugie, nie sa zniszcone ich stan jest naprawde supoer no ale moze maja na to wplyw witmainy ktore ciagle zjadam od dawien dawna, co do joanny ma zle doswiadczenia, tak samo loreal casting, a garnier nutrise juz stosuje okolo5 lat i czasem od niego odchodze jak widze na polce te wszystkie fajne pudelka z farbami a pozniej zaluje i zawsze wracam

Gość bhtfj
Masz bardzop zniszczone wloski:( ja bym nie zapuszczala i nie czekala, tylko zaraz poszla do fryzjera sciac chociaz konce. wtedy szybciej rosna, i wygladaja lepiej...

no oczywiscie ze aguilera ma mocniejsza biel ale wtedy calkiem sobie popale wlosy a wygladaja jak wygladaja bo sa tluste i rozwalone czekaja na rozjasniacz:) dodam ze odrosty ostatni raz robilam jakies 2 miesiace temu

Gość bhtfj
Katamorgana, no ja tez tylko odrost, a potem troche nizej, ale nigdy do konca, jakies dwa lata temu mialam wyniszczone jak autorka topicu (bo zmienialam z ciemnego farbowanego brazu na blond W WARUNKACH DOMOWYCH), ale regularnie podcinalam wloski, i tony odzywek, terasz wlosy moge smialo zapuszczac (co nawet powiedziala mi fryzjerka, obcinajac tylko koncowki i mowiac, ze moga smialo rosnac bo sa zdrowe), juz mam prawie do ramion, a dla mnie to sukces;) No i wlasnie czy ta garba nutrisse co podalac 101 zostwwi mi ten zolty czubek? kazda inne zostawia:(

Gość nie nakladaj rozjasniacza
dziewczyno, nie masz bardzo zoltych tych wlosow. Naloz farbe na gore i po 15min naloz na chwile na dol

Gość katamorgana
nie am pojecia czy garnier tobie posluzy, uzylam go przez przypadek mama moja kupila ta sahare i byla zachwycona a ja z nia jak wrocila, wiec polecaialam po te sahare do rossmana ale moja fryzjerka mi powiedziala ze jak nie chce miec takich platynowych to mam kupic bardzo jasny bezowy blond a nie sahare czylłi kupilam 101 na pudelku jest taka brzydka modelka no i fryzjerka wtedy pierwszy raz mi powiedziala ze ma trzymac 45-50 min i wyszlo super i jesli jest taki czas to zawsze jestem zadowolona, z kolei jak trzymie krocej sa zoltawe u gory

ja wiem z ejak pojde do fryzjera to mnie zeta do polowy juz nie raz jak mowilam koncowki to polwoe wlosow wycinala dlatego teraz czekam trudno jakie sa takie sa:) jak je wyprostuje to sa gladkie a tak same z siebie sie kreca u dolu

Gość dttttter
A czemu na drugiej focie narysowałaś sobie penisa w ustach :-) ? i TO NIE STOJĄCEGO :-)

to nie penis a jezyk:)

Gość bhtfj
Sprobuje tego garniera i potrzymam do 50 min:) ZOBACZYMY nie mam nic do stracenia:)