Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheepek

Czy delegację z pracy wypada zaprosić na obiad?

Polecane posty

Gość sheepek

Wczesniej o tym nie myślałam, bo wydawało mi się, że złoża zyczenia i tyle. Rodzice stwierdzili, że może powinnam ich zaprosić. Co sądzicie i jak to u was wygląda ?

Zaproszenie na ślub tylko, na ręce pani dyrektor daję, ale przy okazji oficjalnego zebrania, tak że wszyscy słyszą i wiedzą. I tak wiadomo, że nikt nie przyjdzie, złożą mi tylko w pracy życzenia, ja postawię ciasto i ewentualnie weselną wódeczkę i tyle.

Gość sheepek
Ja myśle dać tylko zawiadomienie. Z obserwacji wcześniejszych ślubów wynika, że pojawi się ktoś na ślubie i o nich właśnie mi chodzi. A ciasto pewnie też wszyscy dostaną jeśli ja dostanę prezent. W sumie nie wiem czy będę chciała żeby na niego się składali. Jestem w firmie od niedawna i moze będą mieli jakiś problem z tego powodu tym bardziej, ze większosc pracowników juz dawno po ślubie.. A może mimo braku prezentu powinna postawić to ciasto.Jakoś tak nie lubie takich sytuacji

Gość kto zaprasza na obiad

Gość chybak
nikt nie przychodzi z kawiatmi z pracy na slub.. czy tu sa same bezrobotne pary młode ????

no u nas była delegacja z pracy u jednej dziewczyny i to nawet liczna, z prezentami