Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Jak odratować zatopiony telefon?

Polecane posty

jak mi sie raz pilot od tv utopil,to pomoglo wyciagniecie baterii i wszystko na kaloryfer..dziala nadal:)

Gość Karaleluszek
Mojej siostrze wpadl do wanny :P Zaczela suszyc i suszy ale nie dzialal. Odlozyla go do szafki, wziela stary i przelozyla karete. Po ok. roku sobie o nim przypomniala, chciala wyrzucic ale przedtem sprawdzila go i... dzialal! widocznie sam wysechl ake potzrebowal na to sporo czasu ;)

Gość Serafia
REANIMACJA !!!SZYBKO!!!

A nic mu się nie stanie jeśli go rozkręcę i wysuszę suszarką? Bo teraz wariuje :P

Gość ja ci dobrze radze
rozkreć telefon i susz na grzajniku, suszarką, czymkolwiek. pod żadnym pozorem nie włączaj przez kilka dni!!! ja miałam dwie takie sytuacje. za pierwszym razem włączyłm od razu i nie udało sie odratować, za drugim suszyłam chyba tydzien i pomogło!!

Gość musi poleżeć
Lily rozłóż go, wyjmij baterię, kartę, co tam możesz i zostaw tak na kilka dni. Mój właśnie tak się suszy od wczoraj :O A potem go przeczyszczę jeszcze spirytusem i powinien działać.

Gość ja ci dobrze radze
rozkręć, czyli wyjmij baterie, karte sim. rozłóż obudowe

Dzięki za rady. Rozłożyłam i wysuszyłam suszarką, potem przetarłam spirytusem. Złożyłam i działa :D Przetrwał dzisiaj dwie kąpiele i dwa upadki. :D