Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booli auććć

zapalnie pęcherza-jakie metody domowe

Polecane posty

Gość booli auććć

od niedzieli boli mnie pęcherz, strasznie piecze przy sikaniu.... aućć jakie domowe metody na szybką pomoc? Zazywam Fitolizyne....

Gość Ciekawyski Facet
Grzej pyty ;) serio ;p

Gość booli auććć
serio? a coś jeszcze....????

Gość lekarz niezbędny
a ulzyć ci pomoże jak usiądziesz w misce z ciepłą wodą. No i dużo trzeba pić lekko zakwaszonej np wody

Dużo pij, zwłaszcza żurawiny, grzej to miejsce, weź nospę i NIE CHODŹ NON STOP DO UBIKACJI! aby wyciskać małe kropelki, bo mogą Ci popękać naczynka krwionośne

Gość booli auććć
dzięki kochani;) ktoś jeszcze coś dorzuci?

Gość booli auććć
Fioletowo-liliowa juz popękały:O

Gość rób nasiadówki z rumianku
i łykaj furagin, mi zawsze pomagało

Gość panna giovanna
grzej, grzej i jeszcze raz grzej pupcie. mozesz nawet usiasc na poduszke elektryczna :) i owinac sie polarowym kocem. i duzo pic, sok zurawinowy zdrowa rzecz, ale najlepiej chyba taki z apteki jakis, a nie syrop z marketu do rozcienczania ;) z tabletek nie na recepte to Urosept, jest chyba tez w wersji herbatki. i dbaj o to, zeby w stopy ci cieplo bylo. a w pupe nawet goraco. serio. mi to zawsze pomaga :)

Gość booli auććć
a co wy na to by otulać sie polarowym kocem? na biodrach....

Gość booli auććć
panna nie przeczytałam twojego postu ;) dzięki

Gość panna giovanna
o, Furagin najlepszy, ale niestety jest na recepte :O (no i nie jest to sposob domowy;-) ) nasiadowki tez dobre, ale trzeba pilnowac, zeby woda byla gorrraca i nie kucac nad micha z zimna woda.

jak wszyscy pisza ogrzewanie pomaga, mozna tez polozyc goracy termofor na podbrzusze, zakwasic mocz: wit C albo zurawina, duzo pic zeby wyplukiwac pecherz z bakterii, doraznie pomaga tez No-Spa + cos przeciwbolowego np. Ibuprom, bez recepty Urosept; mi osobiscie Furagin nigdy nie pomagal tylko Monural, albo Cipronex, ale to na recepte; i nie a co sie z tym meczyc bo infekcje pecherza trzeba wyleczyc a nie zaleczyc, tak ze jutro do lekarza

Gość booli auććć
dzięki za pomoc-idę pić wodę z cytryna,i ubiorę cieplejsze skarpety,:)dzięki

Gość kajtkolsz
Żadne domowe sposoby nie pomogą możesz nie doleczyc i wtedy będą jeszcze większe kłopoty. Najlepiej jakies lekarstwa wziąć i mieć sprawę z głowo. Ja biorę vesicare na kłopoty z pęcherze.

Gość mawla.
Domowe sposoby to na zapalenie pęcherz może są i dobre ale na coś poważniejszego to trzeba pędzić do lekarza.

Gość ninka.l
Walczę z moim pecherzem od lat. I co go wyleczę to po jakims czasie wraca i tyle. Nie znam jakiejś jednej dobrej metody, która gawrantuje całkowite wyleczenie. Próbowałam wszystkiego. Może jakis lek ale czy to warto sie truć?

Gość mazika
Od pół roku stosuję vesicare i efekty są bardzo zadawalające. Moje kłopoty z pęcherzem się skończyły. Mogę normalnie funkcjonować. Jeżeli się utrzyma taki stan to mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona.

Gość mazika
A jakie leki? Bo ja już do tej pory to chba wszystko wypróbowałam.

Gość kadakida
Zapalenie pęcherza to ja mialam raz w życiu. Ale teraz to ja mam prawdziwy problem - mam pęcherz nadreaktywny. Czy ktoś coś takiego ma i jak to leczycie.

Gość Nina.karlicka
Z pęcherzem nadreaktywnym to faktycznie wieksza zagrych. Ale jak trafisz w leki to będzie wszystko ok. W moim przypadku dopiero trzeci lek był trafiony - vesicare. Teraz jest super.