Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkajolkaaa

koszmar przez fryzjera

Polecane posty

Gość jolkajolkaaa

byłam właśnie u fryzjera ja pierdole to palant nie fryzjer mówiłam ścieniować to mi wyprostował wyglądam strasznie :( a teraz wiosna w czapce chodzić nie można jestem załamana

Gość BARBIE.
zgadza się, tylko patałachy po kursach dlatego noszę długie włosy lekko wycieniowane na końcach

Gość strasznewlosyy
ja tez przezywam koszmar jak patrze na siebie to nie moge opanowac lez tak mnie ta krowa urzadzila :-( a najgorsze jest to ze mam wiosne i czapka odpada. mi wariatka tak pocieniowala wlosy ze wygladam koszmarnie nie wiem czy jakis fryzjer to naprawi:-( mam cienkie proste wlosy niepodatne na ukladanie a ta na karku tak mi je pocieniowla jakies gniazda porobila glupia krowa. powinny byc wieksze wymagania na fryzjerow jakie pantwowe egzaminy a nie ze kazdy moze sobie zaklad otworzyc

1. bozeee ale macie problem, roztrzasaie sie nad glupimi wlosami, ktore za chwile odrosna 2. nie tzreba bylo chodic po osiedlowych tudzież po \"renomowanych\" salonach gdzie obcinają solary klony

Gość agata taka jedna
mnie tak obcieła ze przez 3 miesiace sie wstydziłam, nawet urlop na pierwsze 7 dni wziełam :/

Gość strasznewlosyy
no pewnie ze odrosna ale zanim to nastapi to sie ze wstydu spale :-( a do mojej niby miala zaufanie bo bylam juz wczesniej i zwwsze bylo ok a teraz zaszalala glupia krowa

Gość jolkajolkaaa
no właśnie ale gdzie normalnych fryzjerów znaleźć co ide sie obciąć to chodze do innego i jeszcze nie trafiłam na normalnego :( zgadzam sie powinny byc większe wymagania teraz to każdy może zostać fryzjerem patałachy jedne

Gość strasznewlosyy
w sobote musze jechac do szkoly , za tydzien mam randke jak ja to przezyje?

Gość nie ka pew u
peruke se kup

Gość strasznewlosyy
ide myc okna moze nikt nie zauwazy mojej miotly na glowie.ale do soboty to sie z domu na bank nie rusze. bede chodzila tylko tam gdzie musze :-(

Gość strasznewlosyy
nie mam kasy na peruke

Gość nie ka pew u
no bo ludziska nie maja co robic tylko sie na ciebie gapic jak ty okna myjesz bo ty pepkiem swiata jestes:P:P to tylko wlosu do wakacji odrosna z 5 cm i bedzie ok pozdro:P

Gość jolkajolkaaa
a ja mam w piątek randke brak słów kaptur na głowe założę lepiej chyba z workiem od śmieci na głowie niż bez :O będe poznawała jego rodzine a ja mam taki fryz umre zapadne sie pod ziemie

Gość jedna fryzjerka
poprosiam o podcięcie długich włosów na takie do ramion a wyszłam z salonu z takimi do ucha

Gość jolkajolkaaa
hehehehe dobre humor mi poprawiłaś czyli nie jestem jedna

Gość strasznewlosyy
ale mi nie chodzi o to ze sa za krotko obciete tylko ze mi tak pocieniowala ze nawet do wakacji nie odrosna do poprzedniego stanu. ciela chyba na oslep tak sa krzywo pociete :-( po prostu wstyd mi bo wygladam tak jakby mnie jakis szaleniec gonil z nozyczkami i w koncu dogonil jakis psychopata anie fryzjerka :-(

Gość wezwijcie lekarza
muszą na kimś się uczyć ;-)

Gość charlotte1991
Niedouczony fryzjer to najgorsza rzecz jaka może się człowiekowi przytrafić. Raz fryzjer tak mnie ostrzygł że z domu wychodziłam tylko w czapce. Później miałam traumę i unikałam salonów fryzjerskich jak ognia,ale przecież w końcu trzeba zrobić coś z włosami. Kobieta musi wyglądać;) Znajoma zachwalała Panią z Pure Diamond. Chodziła do tego salonu regularnie , przyszła do mnie raz,drugi,trzeci za każdym razem z lepszą fryzurą aż w końcu jej pozazdrościłam i postanowiłam się przełamać. Poszłam do tego salonu i spotkałam się z niesamowitą życzliwością i zrozumieniem. Pani z Pure Diamond doskonale rozumiała moje obawy i chciała mi pomóc. Wiecie co? Wyszłam stamtąd z taką fryzura jakiej jeszcze w życiu nie miałam:) Mój mąż aż zaniemówił z zachwytu a ja obrosłam w piórka:D