Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja bylam glupia

aborcji NIE!! przesluchajcie

Polecane posty

Gość ksjfhsjf
jak ci się POLSKA niepodoba to NIKT CIE TU NIE TRZYMA...... PATRIOTKO OD SIEDMIU BOLEŚCI

Gość aborcjaaa
Ja mam dzieci - bo któras napisała ze zadna matka nie popiera aborcji - a ja popieram ! Jestem niewierząca i kosciół nie bedzie mi mówic, rozkazywac co mi wolno a czego nie

ej dziewczyny przeczytajcie uwaznie to co pisze, bo pozniej wychodzi nie to co powinno.......

Temat rozwiną się na dobre ale nikt tak naprawdę nie odpowiedział mi na pytanie czy ktoś tak naprawdę przejmuje się losem dzieci oddanych do adopcji które tak owej nigdy nie zaznają?? płaczemy nad losem , zygot i płodów ale dziecko pozostawione do adopcji tak naprawdę pozostaje pozostawione same sobie...żyje , żyje to niech już się sobą same zajmą?? Jestem na tak aborcji a jeszcze bardziej za sterylizacja osób nie odpowiedzialnych nie będących wstanie posiadać rodzinę i dzieci. Przykład moja jakaś tam hen hen ciotka urodziła (brawo dla tej pani według was) * dzieci wszystkie z syndromem dziecka alkoholika (nie wiem jak to naprawdę nazywa) wszystkie oddała wcześniej inkasując becikowe :O Ja się pytam jakie te dzieci czeka przyszłość?? szanse na adopcje maja nie wielkie... Bezwzględne prawo do zycia?? Nie!!! Prawo do godnego życia- TAK!!! Zapewnijmy wszystkim oddawanym dzieciom godne życie i start w życiu to zmienię zdanie...

Gość ksjfhsjf
ALE UCZEPILIŚCIE SIĘ TEGO KOŚCIOŁA. ŁADWIEJ WAM PRZEZ TO ZABIJAĆ. KOŚCIÓŁ KARZE TO JA ROBIE INACZEJ-------------TAK KRETYNKI????

AMICA23456 jestem zwolenniczką, która zna podstawy ortografii :P Według kościoła życie jest tam gdzie krąży krew. Skoro krew zaczyna krążyć ok 25 dnia po zapłodnieniu ( według niektórych źródeł nawet później http://polki.pl/rodzina_ciaza_ciaza_tydzien_po_tygodniu_artykul,10000923.html ) to o co chodzi z całkowitym zakazem aborcji? Przecież według zasad kościoła życia jeszcze nie ma :P

Ewemis-- napisalam przeciez wyraznie ze jesli sa wskazania do przerwania ciazy to aborcja jest ok, ale w innym wypadku nigdy nie popre!!

Gość AMICA23456
Brak słów!!! z morderczyniami nie ma o czym rozmawiać Całą resztę pozdrawiam

a co do ortografii to nie dam sobie nic zarzucic, moze robie male bledy ale dlatego ze szybko pisze i nie sprawdzam tego .......

Dali wam wybór - być za lub być przeciw. Każdy wybiera lepszą możliwość dla siebie , łatwiejszą , nie ograniczającą wolności oraz taką by móc się zbuntować. Oni mówią nie , wy mówicie tak . Moim zdaniem to trochę bezmyślne, nie zdawać sobie sprawy , czym jest ten zabieg oraz z jego konsekwencji. A teraz nie potrafię zrozumieć jak MATKA może powiedzieć , że jest za aborcją ??!! Zabiłabyś to dziecko ,które już masz?? Może wyolbrzymiam , ale dla mnie dziecko w łonie matki = narodzone dziecko . Nie zjeżdżajcie mnie , bo zdania nie zmienie ;)

Gość ksjfhsjf
Ewemis WSZYSCY URZALAJĄ SIĘ NAD LOSEM SIEROT I TYLKO TO POTRAFIĄ, ZAMIAST POMAGAĆ TO POPIERAJĄ ZABIJANIE. JAK JUZ SIĘ URODZIŁY TO MOŻE TEŻ JE ZABIJAJMY-----NIE ROBICIE TEGO BO CO, BO TA MAŁA DZIECINA POPATRZY NA WAS SWOIMI OCZKAMI I MIĘKO WAM SIĘ NA SERCU ROBI, TAK A JAK JEJ NIE WIDAĆ, TO CZEMU NIE?

Gość lusiaujędrusia
hahahahaha ale żałosny filmik! JAk tam może śpiewać nienarodzone dziecko o swoich odczuciach????!!!!

Gość onnnnnnnaaaaaa
W tym szurnietym kraju tylko zarodkami i zygotami sie przejmuja.Dzieci chore ale urodzone musza wrecz zebrac o kazdy grosik wsparcia.Ale po co dac takim dzieciom?Tej pomocy nie widac a rozdarte mordy "precz z aborcja" jak najbardziej.

eleonora-- brawa :)

Gość MAM W DUPIE KOŚCIÓŁ

ona-- ja pi*******le widac jakie sa kumate dziewczyny ktore mowia tak, buha ha no normalnie cycki mi to rozpierdala :) nawet dziewczynki czytac ze zrozumieniem nie potrafia i jezdza po nas, wy sie leczyc powinnyscie co niektore...

Gość aborcjaaa
Ewemis popieram Twoje zdanie Ja mam sąsiadke alkoholiczkę i ona ma czwórke dzieci, żadnego przy sobie, wszystkie zostały oddane do adopcji, każde ma pewnie syndrom poalkoholowy... Szkoda mi takich dzieci. Jestem zdania że lepiej usunąć niż oddać, bo te dzieci czują - matka je odrzuciła i całe życie muszą cierpieć z tego powodu. A te dzieci które mam są chciane i kochane, nigdy nie pomyślałam zeby je usuwać

szkoda slow po prostu na niektore wypowiedzi...

Gość ksjfhsjf
"usuwać" jak to ładnie brzni, to nie to samo co zabiś, tak?

a kobiety zgwałcone sa same sobie winne i tym bardziej powinny rodzic dziecko gwałciciela

Gość aborcjaaa
Rzad jest za tym zebysmy dzieci rodziły, a pomocy nie oferują, pomagają tylko marnymi zasiłkami i becikowym 1000zł zachęcają, antykoncepcja tez nierefundowana i tylko normalnych ludzi na nią stac, a taka alkoholiczka sie nie zabezpieczy bo woli na wóde wydac. Jakby zaszła w ciaże to mogłaby prynajmnijej isc do lekarza i usunąc niechcianą ciąze a takto rodzi te biedne dzieci i skazuje je na raczej marny los

codziennie na calym swiecie miliony nienarodzonych dzieci gina na smietnikach w wyrzuconych prezerwatywach ! módlmy sie za nie

ciesze sie ze teraz juz jestem taka madra

Gość onnnnnnnaaaaaa
teraz to juz naprawde robi sie glupie!

Gość te dwa ostatnie posty to poszy

ej te ostatnie posty nie moja opinia , !! nigdy w zyciu nie powiedziam ze kobiety zgwalcone sa sobie same winne! podszywaczowi bardzo gratuluje glupoty!