Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca17nastolatka

czy dostane taletki antykoncepcyjne ?

Polecane posty

mam 17 lat i problem z okresem...miesiączki mam bardzo bolesne i trwają po ponad tydzień a wiem że po tabletkach okres dostaję się co do godziny i trwa krócej i sę reguluje ..czy z tego względu dostane tabletki?

Zazwyczaj na uregulowanie lekarze przypisują tabletki trójfazowe. Miałam taki sam problem i biore Milvane.

Gość kotka222
a czemu milasbys nie dostac? pewnie dostaniesz harmonet bo jest najczesciej przepisywany mlodym dziewczynom. pewnie dostaniesz 1 opakoanie i lekarz kaze ci zrobic badania krwi; proby watrobowe i uklad krzepniecia

no tak badania będę musiała zrobić no i nie chciała bym przytyć po tych tabletkach.zastanawialam się nad tym długo bo z okresem mam same problemy i tylko do tego są mi potrzebne talbetki

neverending night - no oczywiście tylko zatrzymują wodę w organixmie i można troche przytyć z tego co wiem :) zresztą dowiem się od ginekologa bo zapewne wie lepiej ode mnie :)

Ja póki co nie przytyłam;) Ginekolog mi powiedziała, że jej pacjentki nie skarżyły się na przyrost wagi po tabletkach, co niektórym podobno tylko źle dobrane tabletki zwiększają apetyt.

:) no ja właśnie dzisiaj tak rozmyślałam bo czekam na okres powinnam dostać wczoraj .. brzuch mam jak bania a zawsze mam płaski a przed okresem jestem ociężała i mam bóle w dolnej części pleców(tak mi promieniuje ból jajników) tydzień przed okresem cierpie i w okres ponad tydzień normalnie jak te prawie dwa tygodnie wyjęte z kalendarza.i na początku myślałam że jestem za młoda na takie tabletki ale widzę że to jest naprawdę dobre rozwiązanie w takim przypadku

Gość nie wiem czy dostaniesz za mlo
mloda jestes nie uwazasz ze to za wczesnie na seks?

nie potrzebuję tabletek by zabezpieczyć się przed ciążą tylko wyregulować okres.nie mam poza tym chłopaka i nie mam zamiaru mieć właśnie dlatego bo jestem za młoda