Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co polecacieeeeeeee

BARDZO zmeczone, suche, bolace DLONIE mezczyzny

Polecane posty

Gość co polecacieeeeeeee

witam, jak w temacie, poszukuje jakiegos niezbyt drogiego preparatu na suche i zmeczone dlonie dla mezczyzny. chlopak pracuje fizycznie i zwyczajne kremy garniera itd z gliceryna itd nie pomagaja. potrzebuje czegos co mocno nawilza i regeneruje naskorek ktory jest po prostu twardy i szorstki jak skala, do tego dlonie bola, szczegolnie opuszki palcow :( prosze o pomoc. :( lub jesli znacie jakies zabiegi pielegnacyjne ktore mozna wykonac w domu, np nie wiem.. namoczyc dlonie w cieplej wodzie? czy cos takiego. prosze o pomoc, bo chce pomoc swojemu mezczyznie :)

Gość moim zdaniem ***
Neutrogena

Gość krem neutrogena

krem uniwersalny z Oriflame, taki malutki sloiczek, ale bardzo fajnie dziala. albo, jesli facet cierpliwy, sprobuj mu porobic jakies zabiegi np gruuuuba warstwa maseczki nawilzajacej na rece i luzne bawelniane rekawiczki. najlepiej zostawic je na noc. pozdrawiam:)

Gość Draj
Ja osobiście polecam ALANTAN. Można go kupić w każdej aptece bez recepty i jest niesamowicie skuteczny. Wiem bo też mam pracę, która bardzo wysusza i niszczy mi dłonie.

Gość niech sprobuje wymoczyc
w cieplej oliwie, na to krem -gruba warstwa i na to rekawiczki np. foliowe. ten zabieg niech powtarza jak czesto moze, a w kazdej wolnej chwili zwykle kremy nawilzajace do rak. no i praca w rekawicach roboczych

Gość ona taka
maść ochronna z wit A, można nasmarować a noc i założyć rękawiczki naprawdę pomaga