Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lollipokre

Tak naprawde ci ludzie co sie chwalą na naszej klasie nie sa szczesliwi.

Polecane posty

Gość Lollipokre

Tacy ludzie którzy pokazuja swój dobytek na naszej klasie, co sie chwakla jakie to szkoly pokonczyli, jakie to domy maja, na jakich to wycieczkach nie byli, jakiego to auta nie mieli, nie sa do konca szczesliwe. Nie kochaja siebie, nie akceptuja siebie. Musza sie chwalic, zeby poczuc sie lepiej, są przewaznie zazdrosnikami, którym w zyciu nie do konca sie wszytsko uklada. Tak to juz jest.. i tak to potiwrdza psychologia.

a Ci ktorzy nic nie maja i nie moga sie niczym pochwalic sa szczesliwi?

Gość EskiFloreskii
Niektórzy maja sie czyms chwalic i tego nie robia. Jak myslisz dlaczego Latika? Bo są normalnymi w swiecie ludzmi, dla których licza sie wyzsze wartosci.

Foreign na NK pokazuje tylko dobytek intelektualny;) Oczywiscie ze ludzie nie plawiacy sie w luksusach moga byc szczesliwi,daleko nie trzeba szukac :)

Niektorzy wcale sie nie chwala, tylko inni ich podejrzewaja o chwalenie :P Ceikawe czy mnie ktos podejrzewa? :O PS> Chwalic sie szkolami? Wiec teraz nie wypada juz dodac nawet szkol na nk??? :O I ktora juz zalicza sie do chwalenia, a ktora nie? :P

moim zdaniem chwalą się, bo taka jest ludzka natura.. większość sukcesów lepiej smakuje kiedy dzieli się je z innymi a nawet kosztem samopoczucia innych ;) osobiście nie razi mnie to.. taki 'urok' tego portalu.. wole oglądać zdjęcia z zagranicznych podróży, w sportowych autach itp. niż lasek w dziwnych pozach :) sama mam konto na nk z JEDNYM zdjęciem i tak mi pasuje.

Gość Lisbołne
Wg mnie nie ma reguly. Sa ludzie którzy sie chwala dajac zdjecia, a sa tacy którzy sie nie chwala tylko po prostu czyms bardzo interesuja i dlatego takie zdjecia daja. Np podroznik - wiadomo ze daje zdjecia z podrozy, jak ktos sie autai interesuje to auta daje. Nic w tym zlego nie widze. Ale tez sai tacy ktorzy maja fortune a maja jedno zdjecie na krzyz i to wszytsko. Rozni ludzie sa

enamorada - moze nie 'na czesc' ale masz racje, zainspirowal mnie film :P

Gość dser
a ja nie mam konta na n-k

Gość ci którzy sa realnie
bogaci nie bawia sie w nk bo najzwyczjniej nie maja na to czasu ,sa tez na tyle inteligentni że maja swiadomość ze chwalenie sie dobytkiem na nk stanowi potencjalna okazje dla złodzieja,po trezcie sa na tyle swiadomi swojej wartosci że nie musza sobie podbudowywac ego w ten sposób

Gość Trkitka
Zgadzam sie z przedmowca. Ludzie bogaci znaja swoja wartosc i nie musza zamieszczac takich zdjec gfdzie wida ich auto albo dom. To przewaznie ludzie zapracowani. Aczkolwiek, znam pare lalun po 30stce ktore maja bohgatych mezow a same w domu siedza i zamieszczaja zdjecia ktore pkkazuja ze sa bogate

uwazasz, ze bogaci wykształceni ludzie nie mają kont na nk;> mylisz się.. to, że ktoś ma tam konto nie znaczy, że ma siano w głowie

Gość czytaj ze zrozumieniem
nie napisałam ze nia maja kont tylko ze nie bawia sie w durne zamieszczanie zdjęć ,komenty itp maja jedno dwa zdjecia i styka i mowie to na konkretnuch pezykładach osob bogatych i tyle

z tym, że co do zasady nie bawią sie w komentarzyki i codzienne dodawanie zdjęć się zgadzam :]

Gość Likita
Mi sie wydaje ze w ogole malo kto sie bawi w komentarze i zamieszczanie zdjec. Kiedys to tak, ale teraz z kmoich znajomych to malo kto to robi

A mi sie wydaje, ze dla niektorych ludzi zagraniczna wycieczka to sprawa naturalna i nawet nie pomysleliby, ze mozna by sie tym szczycic (w koncu wakacje w tropikach to nie taki luksus w dzisiejszych czasach), wiec daja ladne, kolorowe zdjecie zrobione w slonecznym otoczeniu, a zawistnicy podejrzewaja ich i chwalenie sie :P

Gość dffglpoi
Jak ktoś się spotkał z taką chorą zazdrością, zawiścią, to raczej nie będzie zdjęć które mogą budzić takie reakcje zamieszczał...

Znajoma z klasy (bo tylko takowych posiadam na swojej liście), wydawałoby się zapracowana dziewczyna, codziennie dodaje kolejne zdjęcie. Ma ich już z parę stron, każde zdjęcie jest podobne - patrzy w górę z usteczkami w ciup, na zdjęciu charakterystycznie wyciągnięta ręka wskazująca na to, że koleżanka sama sobie te imponujące fotki robi... No cóż :)

Gość Czyste powietrzy byc
A mi sie wydaje ze to normalne jak ktos takie zdjecia daje. W koncu to jego sprawa i ma prawo. A ze wy wchodzicie na profile osob ktorych nie macie w znajomych to myslicie ze sie chwala a zdjecia sa na przyklad dla rodziny

tak, tak :) ilość zdjęć jest wprost proporcjonalna do ilości kompleksów :P a Ci co pisza ze jest inaczej najprawdopodobniej sie w to bawią

Gość fxjjt
jesli fotki sa dla rodziny to sa ukryte dla osob spoza kregu znajomych :P ja mam tylko swoje 2 fotki i chyba 2 z facetem ;)

Jak ktos ma kompleksy to po co mialby dawac swoje fotki? :O Moi znajomi, ktorzy maja najwiecej fotek to: 1) jedna malolata pstrykajaca fotki gdzie popadnie 2) zona mojego kuzyna, szczesliwa, ladna kobieta majaca dwoch duzych synow, a wygladajaca jak ich siostra (ma 29 lat). 3) dziewczyna mojego kolegi, sa jedna z najfajniejszych par jakie znam, przesympatyczna i ladna dziewczyna. Poza tym w porownaniu do facebooka ilosc fotek na naszej klasie to pikus, na fb ludzie maja setki fotek :P