Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uoooopppppek

PYTANIE ODNOSNIE RREZENTACJI MATURALNEJ

Polecane posty

Gość uoooopppppek

Mam pytanko musze do jutra oddac bibliografie w szkole i zastanawiam sie czy nauczyciele moga zadac jakies pytania w oparciu o bibliografie przedmiotu czyli jakies slowniki opracowania i inne ksiazki bo w sumie nie napisalam prezentacje z glowy a musialam wrzucic jakas bibliografie przedm i teraz sie zastanawiam czy moga sie dopytywac o cos ztego bo ja nawet nie mogen igdzie wypozyczyc tych ksiazek moze ktos kto zdawal juz wie jak to jest?

Gość libema66
Pytania napewno beda dotyczyly bibliografii wiec ksiazki ktore piszesz musisz znac. Nie radze tez wpisywac do niej slowkikow zadnych ani opracowan , to maja byc jakies ambitne ksiazki dotyczace tematu a nie cos o tytule,,opracowania lektur"

Gość BUTY_Buciki
Prezentacji maturalnej!!!!!!!! hehehe a ja bez okularów i przeczytałam to "PREZENCJI NATURALNEJ"

Gość posiadam lecencjata
mogą zapytac ale nie musisz ich znac bo zawsze mozna ściemniac - jak Ci zadzadza pytanie jak dana ksiązka ci pomogła w opracowaniu tematu to lej wodę ze dopełniła Twoja analize i pozwoliła spojrzec z innej strony na podany temat i takie tam - ja mialam kilka ksiazek wpisanych a ani jednej na oczy nie widzialam i tak wlasnie odpowiadałam o jednej i co - i 100% bez sensu męczyc oczy jakimis nudami