Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorinfa

gdzie rozdaja skorzane kurtki?

Polecane posty

Gość gorinfa

co druga dziewczyna chodzi w takiej po ulicy ( a nawet faceci sie zdarzaja:O )

Gość skora fur ai komora
moda ze stanow nowa:)

Gość gorinfa
i wy pewnie tez takie macie:P

Gość ja mam i troche glupio
ze pol mojej skzoly ma taka sama :P

Gość ona888
taaa moda z h&mu. ja tez nosze ale kupilam ja poltora roku temu wiec nie przestane jej nosic

Gość gorinfa
no wlasnie, nie jest wam glupio ze wygladacie tak jak wiekszosc innych dziewczyn?

Gość mam ochote na ryz
a w rurkach nie wstyd wam chodzic ? jak miliony inncyh dzieczyn ?

Gość gorinfa
spodnie to co innego. maja taki sam fason ale przewaznie tylko to je laczy:P a te ekstra wypasione modne kurtki praktycznie sie od siebie nie roznia:P

Gość mam ochote na ryz
ja widzialam rozne skory wiec tez sie roznia;) a rurki kroj taki sam tylko kolory inne:o

Gość gorinfa
tak, tylko ze spodnie nie posiadaja duzo fasonow ( rurki, dzwony, szwedy) a kurtki maja pelno fasonow, sa z roznych materialow i maja rozne kolory wiec wybor jest duzy. a wszystkie uwziely sie na skorki:D

Gość gorinfa
prawiczku, masz racje, w wiekszosci skajowe:)

Gość annanika
hehe dokładnie, i jeszcze rozszerzane spodnie nadchodzą... niedawno moje koleżanki wychwalały rurki, jekie to super podkreślające kobiecośc i w ogóle, a teraz, co druga w dzwonach/szwedach/prostych nogawkach :O fajnie jednak miec własny gust...

Gość annanika
ale w sumie nad zakupem takiej kurtki(i przechowaniem jej aż minie taki szał na nie) się zastanawiam, bo w sumie od dawna chciałam takie cuś, ale nie było w sklepach. teraz jest ich pełno, tylko obciach w tym chodzic... :O

Gość gorinfa
tak, teraz to jest obciach. pamietam jak kupilam sobie kaszkiet, marzylam o nim, bardzo lubilam w nim chodzic ale tylko do momentu kiedy co druga laska w takim chodzila:O wtedy z niego zrezygnowalam:(

Gość gdsgdsbxjh
kurcze...strasznie mi sie one podobaja, ale obciach w nich chodzic, ba! stałam przy regale z nimi i sie głupio czułam:O ale z drugiej strony juz od kilku lat mi sie podobaja - gdy byłam w stanach zaczeły wtedy wchodzic, mi sie spodobały, ale nie miałam na tyle kasy..a teraz mam je na wyciagniecie reki, a sie wstydze moze serio kupic, przechowac i wyjac z szafy za 2 lata?

Gość annanika
:D miałam dokładnie to samo z kaszkietem... leży gdzieś jeszcze na dnie szafy i czeka na lepsze czasy, ale już chyba się nie zdecyduję. a skórzana kurtka po prostu pasowałaby mi do wielu rzeczy i ogólnego stylu... ale teraz na pewno jej nie włożę, wolę mój stary płaszczyk.

Gość ja tak mialam z arafatka
kupilam dosc dawno temu, specjalnie zamawialam zeby byla w miare orginalna. ponizej znajmi pytali czy im nie odsprzedam, a teraz? kazdy ma taka, w rozne kolory i wzory. ja swojej w tym roku nie ubralam ani raz.

ja tez mam taka kurtke,tyle ze skorzana,i kupilam ja ponad 3 lata temu w Londynie. U nas wtedy nikt raczej nie nosil. A teraz jak bylam na zxakupach to w kazdym sklepie mozna kupic-tyle tylko ze ze skaju,a nie ze skory,za 70-100 zł. Ja w swojej chodze,bo jest niepowtarzalna,i jeszcze nie widzialam nikogo w takiej samej:)