Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiunnbjjj

czy moge ubierac sukienki i jakie spodnie do mojej sylwetki

Polecane posty

Gość oiunnbjjj

bardzo, ale to bardzo podobaja mi sie przewiewne sukienki, tuniki i szorty - tylko jest jeden problem: mam cholernie grube uda. Góre - brzuch, ramiona mam bardzo szczupłe, rece wrecz patykowate, ale uda sa naprawde olbrzymie i to nie zalezy ode mnie. Czy z moja sylwetka moge ubrac własnie te sukienki, szorty czy moze lepiej nie - jesli to drugie to co zamiast to byłabym bardzo wdzieczna za pomoc:)

Gość hania1234
daj zdjecie, nasza wyobraznia moze być tutaj niedość wystarczająca ;)

Gość hmmm hmm hmmm
Z tego co napisałas sukienki do kolan i lekko nad kolano są dla Ciebie idealne chyba, że zataiłaś iz masz tez grube łydki :P Chyba nic nie eksponuje grubych ud bardziej niz dopasowane spodnie i nie ukrywa lepiej niz lekka sukienka. No i z szortow powinnas zrezygnowac zdecydowanie. A najlepiej daj zdjęcie jak juz ktos powiedział, bo z opisu niewiele mozna doradzic

Gość sisunia
ile masz wzostu i ile cm w udach w najszerszym miejscu??

Zwiewne sukienki powinny dobrze maskować grube udka, jeśli są odrobinę dłuższe - takie przed kolano. Natomiast przy masywnych udach zdecydowanie nie polecam takich sukieneczek-tunik lekko za pupę, noszonych bez niczego pod spód na lato (mam na myśli: bez rajstop, spodni, tylko jako sukienka - zebyście mnie o nic zbereznego nie podejrzewały :P) Zwłaszcza taka mini-bombka przy krąglejszych udach moze wyglądać kiepsko i niepotrzebnie obciążać sylwetkę.