Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabciaaaaa

Czuje się dziś nadzwyczaj nie kochana...

Polecane posty

Gość zabciaaaaa

Nie daję rady dziś... dałam koleżance numer mojego byłego, on mi nawet nie podziekowal ale ochoczo przyjal ten nr nowej laski, maja mnie w dupie. wszyscy do mnie pisza jak cos chca,. dalam jej numer to juz nie pisze do mnie!! Zawsze tak musi być.. Przyjaciółka..tak dotąd myślałam.. ma mnie gdzieś.. chodzi sobie ze mną kiedy nie ma już z kim..;/ i jak tu żyć??? :o :o :o Miałam chłopaka, byłego mojej przyjaciółki, to mnie olał po 2 miesiącach...jej napisał że ją kocha.. A ja tęsknie tak bardzo za Nim, nie mam już siły. Moją głupotę wykorzystał jeszcze jeden chłopak, całowałam się z Nim na przypadkowym spotkaniu zabujana w Nim od 1,5roku. Wziął sobie numer, ale On jak to uznał nie chce mieć dziewczyny, wiec SIE NIE ZNAMY!!:( Jakas czuje sie nie chciana, choc wszyscy sa mili ... nie umiem sie juz odnalezc w tym zyciu.a kiedys trudno mi bylo ogarnac sie od znajomych. W tej chwili nie odzywanie sie koos przyprawia mnie o depresje. I jak tu żyć?!

Gość zabciaaaaa
zyc mi sie nie chce czlowieku :o

Gość
są takie dni :o ja miałam wczoraj podobnie mam męża, rodziców, siostrę i oprócz nich nikogo bliskiego :) oni mnie muszą lubić "z urzędu" - a co z resztą świata?

Gość zabciaaaaa
no wlasnie co z reszta????:(