Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakatakajallaka

pierwsza randka i seks co wy na to??

Polecane posty

Gość jakatakajallaka
dla ciebie i kazdej innej obcej osoby.moge byc matka kurew i najwieksza szmata na swicie..leje na to....

Gość jakatakajallaka
no włąsnie nie jestem tego pewna czy jest mało prawdopodobny..raczej bardziej niz u was.bo my o seksie czesto gadamy i mamy takie plany..no ale nie wazne.. a powiedz długo z nim rozmawiasz?

Gość jakatakajallaka
hahaha daliście sie wkrećic jebany kurwy!! ten temat wymyslilam dla jaj, a wy pajace odpisujecie na serio hahaha jebane cioty

Gość cotocotoco
długo piszemy ale juz wiecej nie napisze na kafe:P uwierz mi cyber seks nie zawsze kończy sie seksem realnym;) 3 mam kciuki🌼

Gość jakatakajallaka
nie no ja wiem ze seks przez telefon i normalny to roznica..ale rozczarowac sie raczej ie mozemy..mam jego foty on mi tez codzienie jakies przesyła..rozmawiamy godzinami przez telefon..dziekuej ja tez trzymam kciuki..i czy bedzie seksik czy nie na pierwszy mspotkaniu to oby wam sie udało ;))

Gość jakatakajallaka
człowieku wez sie lecz..kurwa mac..bo juz mnie wkurwiasz..dzieci nie mam meza tez nie ..nikogo nie krzywdze złamasie...i to moja sprawa co zrobie.. nawet moge mu obciagnac na pierwszym spotkaniu..i nie twoj sprawa..złamasie...

Gość jakatakajallaka
no jakos wiecej siły wkałdasz w obrazanie mnie niz w spluniecie..wiec jak to jest?az taka wazna jestem dla ciebie ??? ze tyle tutaj sie produkujesz? nie masz lepszych zajec..zwal sobie czy cos to moze ci ulzy..frajer

Gość marIena wytrych
pogromca kurew żal Ci że nie zamoczysz idioto?Do tego trzeba mieć klase a nie tylko KUTASA

Gość jakatakajallaka
to bys sie zdziwił..złąmasie..akurat jesli chodzi o partnerów seksualnych to miałąm dwóch..i podobno jestem ciasniutenka..wiec nie pojedzies mi..a poza tym to moj topic i spadaj..

Gość jakatakajallaka
hahahahahhahahaha oplułam monitor..az...błagam cie..bo padne na kolana i zemdleje ze smiechu..a tobie kto kaze czytac moj topic i moje saprawy?co ty ojciej czy co?? albo jakas ci nie dąła..albo pusciła,, saie z innym zes taki chamski.. człowieki ity trafisz na swoja kobiete ktora bedzie sie z toboa kochałą zawsze keidys bedziesz miał ochote..no chyba ze wolisz tutaj siedizec i wylezac zale na innych...

Gość marIena wytrych
zawrzyj? aleś sie wykozoł chopie :Pzamknij sie w łazience o zajmij sie renią rączkowską

Gość jakatakajallaka
no widzisz moze dla ciebie ..ale to i tak ja bede miała w sobote niesamowity seksik z bogiem a nie ty...wiec..co mnie to obchodzi co ty sobie tam gadasz...

Gość marIena wytrych
Przykro mi ze Cie rozczarowała kolezanka myslałes ze kobiety nie myslą o seksie masz na pocieszenie🌼 ps pozdrów renie:P

Gość jakatakajallaka
taaa.no włąsnie wy to mozecie pierdolic co chcecie i jeszcze wam pogratuluja..a my to co?ja tam jestem wyzwolona po tym jak zrobił mnie w chuja moj narzeczony..teraz sie bawie i mam w dupie..co inni mysla..a poza tym seks jest dla ludzi..a ja wiem co chce..

Gość marIena wytrych
nie pisz ze masz wszystko w dupie bo zacznie sie pogadanka o analu tu same niedorajdy siedzą,a nie mężczyźni :O

Gość jakatakajallaka
ale powiedzm i co ty sie tak bulwersujesz? ja mam wrazenie ze ci poprstu zal tego ze to nie ty jestes..bo inaczej twojego uporu w przekonywaniu mnie ze jestem dziwka nie potrafie zrozumiec..

Gość ten pogromca to pewnie
impotent albo mega nieśmiały chłoptaś, który co najwyżej może sobie roboty ręczne zafundować, SEX jest dla ludzi!

Gość marIena wytrych
Nie kurwa tylko suczka:P Ide niedorobiony szczylu poszczekaj troche jeszcze może Ci ulży:P pa pa całusów 102

Gość jakatakajallaka
dzisiaj rozmawialismy..bardzo siebie pragniemy.ale wiemy ze musi byc to "cos" stwierdizlismy ze na pierwszym spotkaniu pozwolimy sobie na dotyk dłoni,moze pocałunek, fajnie mi napisł ze chce zobaczyc jak reaguje na jego gesty,typu ,jak mnie złapie za ręke,pocałuje,chce poczuc moj zapach,zobaczyc jak sie zachowuje,usmiecham.. wow..swietnie mi sie zni mgada..;)

Gość upupuuuuup
up

Gość ale wy dziwni jesteście
babka pisze wyrażnie że facet ją kręci seksualnie, nie zalezy jej na jego zdaniu i opini, na małżeństwie ani dzieciach cche go przelecieć, co w tym złego? Faceci mogą babki przelatywać i nikt się nie zastanowi czy ona dała za drugim, pierwszym czy dziesiątym razem, tu bbeczka ma ochote posunąć jakiegos kolesia i wielkie halo że dziwka i cos tam

Gość do bardzo wazne
jak sie prowadzi kobieta

Gość Inteligent
seks jest dla ludzi, musisz kolesia sprawdzić.. zrób tak :) żeby to on to zaczął ale ty mu daj sygnał :) po sprawie :) Jak nie pójdzie to się umów ze mną :)

Gość Inteligent
albo umów tego kolesia ze mną :) jestem bi :)

Gość koszatka
Pewnie jak go zobaczysz na zywo to ci ochota przejdzie