Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLFGFGFF

CZY WYOBRAŻACIE SOBIE ,ŻE MA KOLEŻANKA CHODZI DO LUMPEKSÓW MIMO ZE BOGATA?

Polecane posty

Gość LLFGFGFF

nie kapuje,..ma tyle kasy ze szok .i stac ja na oryginalne ciuchy markowe itd.. a ona ubiera sie w lumpeksach ..i przyznam ze ma ciuchy takie ze szok zajebiste i nikt takich nie ma ale przeciez to po kimś .jak tak mozna>?ktos w tym wczesneij chodzil przecież ..a moze po zmarłych ?masakra..

Gość myślisz że lumpeksy
obskakują cmentarze i rozbierają trupy do naga, żeby na ich ciuchach zarobić 5 zł? Teraz już wiem skąd tam tyle czarnych rzeczy a to hieny!

w lumpexach sa zajebiste ciuchy, trafi sie na nowe - markowe za grosze. tez czasem latam po lumpexach :)

Gość tytytka
lumpex to najlepszy sklep odzieżowy, tanio, nietradycyjnie i oryginalnie

ja mam swój upatrzony lumpex, pani Helenki i tam zawsze chodzę, bo mi zostawia koszule typu kuroniówka z jeansu

Gość SKASUJCIE TO KOCHANI
heheheh po zmarlych ?

wyprane w pralce i proszku Dosia, wibracje właścicieli polecą w ścieki i nie ważne czy po żywych, czy zmarłych. A tak a propos zmarli byli żywymi, więc o co chodzi ?

Gość taka chuda bez jaj
ja sie ubieram tylko w lumpeksach: sa tam zjebiste spodnice, bluzki (np. ostatnio kupilam: vero moda, atmosphere, maxx) w sklepach normalnych kupuje: dzinsy, buty, bielizne, skarpety-rajstopy, czapki, kurtki

Gość 8gb
to normalne, moja bogata kolezanka tez kupuje w lumpeksach po to, by znalezc cos super, czego nikt inny nie ma. Do tego kazdy czlowiek, nawet bogaty ma sklonnosc do oszczedzania wiec i ona mimo, ze jest bogata cieszy sie jak troche zaoszczedzi : )

Gość zielona w te klocki
i Twoja koleżanka dobrze roni, bo przynajmniej nie chodzi w ciuchach, które ma pół miasta...

Gość man-dat
Kobiety na ulicach wyglądają jak 'klony' , dżinsy tureckie - kolor granatowy bluzka chińska lub turecka - kolor granatowy kurtka czarna

Gość zielona w te klocki
no ja właśnie tak wygladałam (tzn nie tak typowo jak to napisałes/as, bo nawet nie mam czarnej kurtki heh), ale duzo dziewczyn z mojej szkoły miało identyczne ciuchy. Dzieki moim zakupom w lumpie nikt nie ma takich :P

Gość uleaa
Wcale jej się nie dziwię. W lumpach można dostać świetne oryginalne rzeczy. Przynajmniej nie chodzi w nich pół Polski. Ja na przykład kupiłam bardzo seksowną "małą czarną" firmy MARKS&SPENCER jeszcze z metką za jedyne 10 zł.

a ja sie okupilam wczoraj w lumpexie :D zajebiste oryginalne ciuszki 2 spodniczki 3 bluzeczki koszule mmm miodzio :D

Gość wamanka
Ale żeś sie podnieciła... przynajmiej nie chodzi tak samo ubrana po ulicy jak inne klony... Ja też chodze po lumpeksach chociaz stac mnie na markowe ciuchy ...moje koleżanki robią to samo ... Ludzie którzy się tam ubieraja są przynajmniej orginalnie i bardzo fajnie ubrani... chociaż oczywiście jak ktoś umie sobie dobrać ciuchy i ma wyczucie smaku... bo tak zwani lanserzy są nudni ...i przereklamowani

Gość ja w zasadzie co tydzień
chodze do lumpka - uzalezniłam sie. :p