Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdffdf

Mam problem z którego nie wiem jak wybrnąć

Polecane posty

Gość sdffdf

Moja siostra wymyśliła, ze na rocznicę ślubu rodziców kupimy prezent. Wybrał ataki, zebyśmy składały się po 250 zł. Jest tylko jeden proslem. ja nie mam pieniędzy. Moze 10 zł. Ona zarabiała za granicą, dodatkowo dostaje stupednium naukowe. Powiedziała, ze za mnie założy, a ja jej oddam. Ale z czego? babcia obiecałam że da nam po 300zł. Okej, ale ja też potrzebuję kupić sobie na wiosnę kurtkę i spódnicę. Ona wyda te 250 zł i nie "zbidnieje" a mi zostanie 50. A też potrzebuję kupić czy tusz czy nawet bilety komunikacji miejskiej, bo jeżdżę na uczelnię (ona siedziw domu obecnie bo jest na ostatnim roku). Nie chodzi o to, zę mi żal. Chodzi o to, ze to ona sama wymyśliła tak drogi prezent, na który mnie zwyczajnie nie stać. Rodzicom się nie poskarżę bo to w końcu dla nich. A jej się boję przeciwstawić bo wpadnie w szał :o:(

Gość sdffdf
Nikt nic nie napisze?:o

Nie masz problemu a przynajmniej ja bym nie miała,powiedz siostrze dokładnie to samo co tu,ze Cię nie stać-przykre ale prawdziwe:) Co masz wydać kase od babci i za chwile brać od rodziców na swoje potrzeby? Jak siostra nie zrozumie to Jej problem. Od siebie sama cos kup rodzicom jakikolwiek drobiazg i po problemie:)

Gość kkkkkk21
wlasnie powiedz jej, ze nie masz tyle kasy, jak chce robic taki drogi prezent niech sama zrobi

Gość ona27gd
powiedz jej ze nie stac cie na jej pomysly dlatego tez nie bedziesz sie skladac na taki prezent powiedz ze masz rownie wazne wydatki i niestety ale nie dasz rady sie tyle dolozyc poza tym jesli to byl tylko jej pomysl a nie wasz wspolny to nie widze problemu by sie po prostu nie zgodzic zapewne dla rodzicow bedzie sie liczyc wasza pamiec a nie wartosc prezentu wiec rownie dobrze mozesz kupic jakiegos kwiatka mamie a tacie np jakis fajny krawat no i np upiec ciasto

I tylko sie nie zgadzaj na to zeby za Ciebie załozyła bo bedziesz oddawac i oddawac....:P

powiedz jej zeby sie bujala i kup cos sama, tanszego, ale od serca, albo zrob ja w balona:niech zalozy za ciebie, a ty jej nie oddawaj :D:D