Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgsdfbhfss

MAm Obawy czy to nie za szybkoo ...Wczoraj spodkałam sie z moim chłopakiem z ..

Polecane posty

Gość sdgsdfbhfss

którym jestem juz ponad jeden miesiac spotkalismy si sam na sam juz chyba z 7 raz .. ostatnio nie było tak zle zaczął sie dobierać do moich cyckow ale mu nie pozwolilam ale wczoraj cos we mnie peklo pi obawiam sie ze pozwolilam mu na zbyt dluzo wiec tak powoli obnizal mi bluzke az w koncu wlozyl reke do mojego stanika pozniej go odpiął ale zwrocilam mu uwage to zapiął .. włązyl reke i trzymal mnie za sutki glaskal i dotykal pozniej zaczął je lizas i kasac i tak ciagle bylo mi dobrze wiec nie zwracalm mu uwagi .. czy zle zrobilam czy to nie za szybkoo ?? czy nie dlam mu nadzieji na cos wiecej /? pomozcie opowiedzcie mi jak to bylo z wami .. plisssssss

Gość Agataaaannnnn
jak pozwoliłaś mu włożyć rękę pod stanik to już nie było różnicy czy zdejmie czy stanik czy nie, a Ty dotykałaś jego penisa??

Gość chyba se jaja robiszdawno trz
eba było .Na tym etapie zwiazku powinnaś być już zafasolkowana:)

Gość bruklin
eee...za dlugie

Gość jak mogłaś
wiesz co troche za krotko z nim jestes zeby mu sie tak dawać wg. mnie Ile masz lat ?:P

Gość sdgsdfbhfss
haha ... nie dotykałam jego penisa jestem jeszcze mloda dajmy nato mam nascie lat tez uwazam ze za duzo mu pozwolilam on sobie cos mogl pomyslec i wiem ze on bedzie to robil teraz jak juz wie ze mu pozwolilam co ja mam teraz zrobic

Gość sdgsdfbhfss
chodzi o to że mam 12 lat a on 14, trochę się boję żeby rodzice sie nie dowiedzieli, co o tym myślicie ?

Gość Ifka508
prowokacja

Gość garmena
Juliusz Cezar - nie bożenką tylko Gabrysią

Gość sdgsdfbhfss
nie mam 12 ani 14 lat .. podszyw ..

Gość kill bill
dziecko wez ty sie do nauki lepiej

Gość Ifka508
to ile masz w koncu lat?

12 lat i juz sie zabawiać :O:O-współczuję :O, nudzi Wam sie czy co ? Jeszcze troche a zajdziesz w ciąze i bedzie tamta \"Na jego palcu byla kropla spermy, czy moge zajsc przez to w ciąże \":O

Gość sdgsdfbhfss
dobrze mam 16-17 lat ... ale doszlam do wniosku ze zle zrobilam i jest mi z tym zle okropnie ..:(:(:( Poradzcie mi lepiej co ja mma teraz zrobic co mu powiedziec ..

Gość sdgsdfbhfss
sash my tu mamy zdjęcie -- :( Nie smiejcie sie lubici sobie z ludzi poszydzic a ja pytam na powaznie bo mam problem czuje sie jak jakas dziw*a :(

Jak na 16 -latkę to sama powinnaś wiedzieć co z nim zrobić :P, nie umiesz mu powiedziec "nie"i koniec ?, a jak coś mu nie będzie pasowało to sajonara ., tyle facetów w POlsce jest ze mozesz sobie jakiegoś nowego wybrać ...:P:classic_cool: A jeden miesciąc to za mało :O

Gość Ifka508
no to powiedz mu to co myslisz... ze zle sie z tym czujesz bo uwazasz ze to stalo sie za szybko, ze nie jestes gotowa...jak cie zuci tzn ze mu na tobie nie zalezy i mysli tylko o sexie...ile on ma lat?

Walcie sie z moim zdjęciem :P,wiem ze jestem bosski , ale a starszych facetach nie gustuje :P, ciekawe jaki czarny nik sie pod pomarańcza kryje :O:O:O:O

Gość garmena
dała chłopakowi cycki pogryźć i pomiętolić a teraz zadręcza się tym :-D

Gość sdgsdfbhfss
on 19 .. ;( ale ja mu mowilam ze ja nie chcce jeszcze suexu on powiedzial ze zaczeka ;) , ale bylo mi dobrze jak on to robil tylko dopiero po fakcie uznalam ze to obrzydliwe i ze zbyt niesko upadlam ale boje sie z nim o tym porozmawiac wiem ze on bedzie chcial mnie dotykac skoro nie chce sexu nie pozwole mu sie dottykac nie chce sie z nim calowac to po co on ma ze mna byc ?? co on z tego bedzie mial ?

Gość garmena
ale zdjęcie sasha :-D

Gość kill bill
co my ci mamy poradzic powinnas byc kategoryczna powiedziec nie i koniec chyba ze sama chciałas a teraz marudzisz masz 16 lat dobrze ci było sama powinnas wiedziec czego chcesz

Gość sdgsdfbhfss
noo tak wiem ale teraz wiem tez ze on bedzie probowal czegos wiecej

Gość garmena
ale obrzydliwe to dziadzisko z kutasem, ja pierdole :-D

Gość sash jesteś na peirwszym
czy drugim planie na tym zdjęciu ? :)