Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrwiąca

nie czuje ruchów dziecka !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość matrwiąca

jestem w 20 tc a tu nic czasem jakies takie uczucie jak by mi w brzuchu ryba pływała albo jelita się przekręcały ale nic więcej nie ma kopniakow itp :(

Spokojnie, każda ciąża jest inna. Ja na przykład zaczęłam b. wcześnie czuć ruchy- zaczęło się właśnie od takiego smyrania, przepływania- dopiero po 3 tyg. zaczęły się bardziej regularne ruchy- nawet nie kopniaki co raczej stukanie:) Ale to nie jest reguła- także cierpliwości, jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, to nie ma powodów do niepokoju. Jeszcze troszkę a Twój maluch zrobi się bardziej \"zdecydowany\". Pozdrawiam ciepło.

mówisz, że nie czujesz ruchów, ale to przelewanie i pływanie rybki w brzuchu to jest na początku właśnie to! czekaj na pierwsze delikatne kopniaczki, będą powoli się pojawiać i narastać w siłę. ja jestem w 19 tygodniu i też nadal czekam, czasem czuję coś dziwnego, niby przelewanie i wydaje mi się że to jeszcze nie jest to, ale czuję przecież coś nowego związanego z tym że dziecko rośnie. czasem czeka się do 21 tygodnia - każda kobieta czuje to inaczej.

fakt każda ciąża jest inna. Ja jestem w 20 tygodniu i kilka dni temu poczułam pierwsze ruchy. Przegapiłam chyba to \"pływanie\" czuję takie pukanie, raz mocniejsze raz słabsze:) ale uczucie niesamowite:)

Ja czułam od 18 tygodnia ;) Mój synek 2 tygodnie temu skończył 3 miesiące ;) Nie martw się to indywidualna sprawa, ale jesli to Cię niepokoi zapytaj lekarza....Jestem pewna że te Twoje obawy są bezpodstawne ;)

Gość nie martw sie
ja tez nie czulam ruchow w 20 tygodniu, pojawily sie one za mniej wiecej poltora tygodnia :) moja ginekolog mi powiedziala,ze pierwsze ruchy moga wystapic nawet dopiero ok.24 tygodnia. wiec nie martw sie.

moja znajoma twierdzi ze ruchy czula dopiero od 24tc a byla w ciazy blizniaczej... podejrzewam ze czula wczesniej tyle ze nie wiedziala ze to wlasnie ruchy... spokojnie masz jeszcze czas zeby je poczuc...