Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_zrozpaczona

POMOCY - wszystko zawaliłam, nie potrafiłam nad sobą zapanować

Polecane posty

Gość jestem_zrozpaczona

To była właściwie druga randka... właściwie znamy się dłużej, ale zawsze się mijaliśmy, więc powiedzmy, że to była druga randka... Po kinie udzielił się romantyczny nastrój. I padło pytanie: co robimy teraz? Powiedziałam, że możemy iść do mnie na herbatę... Rozmowa się nie kleiła. Było sztywno i dziwnie. Więc zaczęłam się do niego zbliżać. W końcu wylądowaliśmy w łóżku, ale nie doszło do stosunku, tylko petingu... On po tym powiedział, że nie wie, co ma myśleć... Ja czuję się dziś koszmarnie. Nie potrafię nikomu o tym powiedzieć. Ja taka nie jestem. Co robić... Strasznie cierpię, to nie miało tak być... Czuję, że zniszczyłam tę znajomość...

fakt spieprzylas sprawe niestety - ale postaraj sie wyjsc z tego z twarza i nie pograz sie jeszcze bardziej ;) z reszta sa gorsze rzeczy....

Gość jestem_zrozpaczona
To co mam teraz robić :(

pamietaj ze tylko wnni sie tlumacza ;) to nie tylko twoja wina - faceta tez ponioslo ale on pewnie sie czuje bez winy...co za zycie

Gość trardsd
przeciez dvpy mu nie dalas wiec nie wiem o co mu chodzi. no chyba ze chcialas... szanuj sie dziewczyno

Gość jestem_zrozpaczona
Ja mam 21, on 24.

Gość uytdstfgiweytguiyt
No ale czym jestes zrozpaczona?

Gość jestem_zrozpaczona
Bo mam wrażenie, że wszystko zniszczyłam. Że on się już nie odezwie.

pewnie tym ze facet o niej pomyslal ze jest latwa. Hmm no fakt troche nawalilas. Ale masz nauczke na przyszlosc :) nastepnym razem Ci sie to nie powtorzy :) glowa do gory

Gość uytdstfgiweytguiyt
Jak sie nie odezwie, to znaczy, ze nie jest tego warty, zeby sie nim przjmowac. Boze, ona latwa, a on to co? Jakies inne prawa? Zdarza sie, takie zycie...

Gość koniokrattt
jesteś dziiiwkaaa

Gość moooo
ZABAWA TO ZABAWA... nie potraktował tego poważnie i olej sprawe!!! Nie dzwoń, nie pisz i nic nie tłumacz. WYJDZIESZ Z TWARZĄ

Gość ddkdk
Wyciągnij wniosek - jak rozmowa się nie klei to pójście do łózka niczego nie zmieni.

Gość młodaa żonkaa
no w sumie sama tam w łóżku nie leżałaś. to nie tylko twoja wina... no cóż. poudawaj trochę niedostępną. ;) i nie pisz teraz pierwsza. i nie tłumacz się.