Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja też się przyłączę_____

Po czym poznać, że podobasz się facetowi??

Polecane posty

Mam kumpla, wydaje mi się, że mu się podobam. Oboje jesteśmy w związkach. On mi się podoba i nie wiem, czy to co on robi to są oznaki przyjacielskości, szarmanckości, dobrych manier, dużej sympatii, czy też czegoś więcej. Jak to poznać???

najprościej będzie się spytać, ale jak znam życie to wymyślisz rozwiązanie jak jazda z łodzi do warszawy przez berlin :-)

Jak mam zapytać faceta, który nie jest wolny o to, czy mu się podobam. Nie uważasz, że byłoby to lekko bezczelne?? Nie mogę go zapytać wprost.

podnoszę

uważam, że lekko bezczelna jest chęć podebrania komuś partnera. Tak więc skoro i tak już jest ktoś bezczelny to na dodatkową odrobinę bezczelności zdobyć się nic nie zaszkodzi :-)

Gość ladaco cacco
zgadzam sie z przedmowca..jesli nawet zauwazylas, ze sie mozesz mu podobac a obydwoje jestescie w zwiazkach to chyba troche nieladnie bedzie tak oszukiwac ? nie sadzisz moja droga...

a po co ci wiedziec, czy mu sie podobasz? masz swojego mezczyzne i to on powinien byc dla ciebie wazny. nie inny, w dodatku zajety facet.

Widzę, że od razu zostałam tu potępiona. NIe powiedziałam przecież, że uwodzę go, nachodzę, czy coś takiego. Chcę umieć rozpoznać o co jemu chodzi, co w tym takie fatalnego??

Gość ladaco cacco
a jak sie okaze, ze mu sie podobasz i ma chec na cos wiecej to co wtedy? moze lepiej odrazu daj mu do zrozumienia, ze nei moze od ciebei niczego oczekwiac..

Nie wiem co wtedy. Ogólnie sprawa jest dość trudna. Widujemy się prawie na codzień. Chciałabym nieco więcej wiedzieć. Wydaje mi się, że tak byłoby lepiej (choć może się mylę). Jak mogę dowiedzieć się nieco więcej nie pytając wprost??

udać się do wróżki, bioenergoterapeuty, wywróżyć z fusów, pomodlić się o olśnienie. Kurde, ludzie to mają talent do robienia prostych rzeczy nadzwyczaj skomplikowanie :-)

Gość MyMohito
hej ~~ja tez sie przyłacze~~ odpisalam Ci u siebie..:) Jak już tak wnikliwie zaczęłyśmy rozpatrywać nasze sytuacje:) a tu widze rady nie od parady:D wróżki mówicie?? a byliście u tak co powiedziałą prawde i faktycznie wam dobrze wywrożyła a nie taka co z rozmowy wydała werdykt jak bedzie..?:DP