Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani stasia z klanu

DZisiejsza kafeteria to nie to samo

Polecane posty

Gość pani stasia z klanu

hejka jestem uzytkowniczka forum kafeterii od kilku miesiecy ale juz udalo mi sie zauwazyc roznice z postami np z roku 2005 lub 06. teraz jakos wiecej yu podszywaczy a wogole na kazdy temat wkracza i sie popisuje prawiczek jaruś z wyimaginowanymi przyjaciomi, czyli on i kilka innych stworzonych przez niego postaci...wogole z tematow nie mozna wyciagnac nic konkretnego, jedna osoba odpowiada a wszyscy na nia jada dla zabawy, nie raz widze jak tematy z poprzednich lat sa spojne, mozna z nich wiele sie dowiedziec, jak trzeba cos opowiedziec to kazdy opowiada, jak pytasz to ci odpowiadaja a teraz mamy tu jeden wielki smietnik i nic z niego nie moge wywnioskowac procz glupoty

Dokładnie :), ale wiesz ze w koncu im to sie znudzi , moze wróci to do normy :P

Gość banda sasha tez powinna
cos ze soba zrobic :classic_cool: najlepiej uciec na diety :classic_cool:

Gość ja się boję
Głupie tematy to się rozwijają,a jak ktoś ma poważny problem,to odpowiedzi brak.Głupie żarty nawet tam,gdzie nie wypada,gdzie rozgrywają się ludzkie dramaty.

Gość szkoda -
ja niestety nie czytam forum do dawna - tylko kilka miesiecy ...ale widze ze macie duzo racji ...szkoda....

No faktycznie na glupotę nie ma lekarstwa , za kilka miesiecy nasz stołki zastąpią inni , trza sie z tym pogodzić :O

Gość pani stasia z klanu
nie tam znowu zebym chciala narzekac...ale wkurza mnie to ze np jak szukam danego tematu to wyskakuje mi 100 podobnych a niemowiacych o konkretach, oczywiscie sa stali bywalcy pod stalymi nickami tak jak np Ty Sasz ale widzisz Ty tak nie gadasz od rzeczy i wypowiadasz sie a nie zasmiecasz..a jak widze te wypowiedzi Jarusia to juz mi sie odechciewa czytac to cos takiego jak kiedys z paczka znajomych ogladalismy super horror i nagle w roli glownej gral Stifler z American Pie nie wiem jak sie naprawde nazywa ale nie o to chodzi jak go zobaczylismy to kazdy przestal sie bac juz...tak samo z tym Jarusiem zamienia wszystko na nieinteresujace

Gość marysia panele czy kafelki
ostatnio brakuje czasu na podszyw :o 😭

Gość pani stasia z klanu
co nie jak sie nie raz trafi fajny podszywacz to boki zrywac a zazwyczaj to tak pierdola ze az ich kazdy olewa i nie odpisuje

No co zrobić , pozyjemy zobaczymy , jak to dalej bedzie z ta Kafe Moze bedzie coraz lepiej ?:)

nie wiem jak było kiedyś, bo jestem tu od niedawna.Ale jak widzę niektóre tematy to po prostu żyć sie odechciewa. A nawet jak ktoś konkretnie napisze o swoim problemie to porad, przemyśleń brak... O podszywaniu się nie wspominając

Gość kiedyś było o wiele lepiej
nawet podszywy było śmieśniejsze:oWiem bo jestem tu od 2003...teraz to forum zaatakowały gimgówna i ich durnowate,żenujące topiki:o

Gość caralistas
jak jesteś kilka miesięcy, to się nie wypowiadaj lamerko :O

jest parę głupków którzy szukają sławy i rozpoznawalności. Wczoraj czytałam temat na macierzyńskim jak kobieta z małym dzieckiem i jeszcze w ciąży prosi o pomoc bo mężowi obniżyli pensję i jej ciężko. I co jej ludzie pisali ? -po co robiła drugiego bachora -powinna usunąć -jest głupia i bezmyślna - za robotę się weź itd itp jak znalazło się parę osób normalnych chcących pomóc to zamiast udzielać konkretnych rad użerały się z ludźmi wrogo nastwionymi do autorki.W wyniku tego powstała awantura i wyzwiska.A mi się tam nawet pisać nie chciało jak poczytałam :-O

Gość pani stasia z klanu
Szukając sensu życia i niezapomianych wrażeń ezoterycznych dyskretnie wyjmuję swoją pochwę z fioletowych ciepłych majtek i umieszczam ją w wagonie drugiej klasy pociągu Olsztyn glówny - Pisz. Następnie wyjmuję białą chusteczkę i łzawo żegnam mój organ płciowy, odjeżdżający w siną dal bez zapasów wody i pożywienia :classic_cool:

Gość
zgadzam się i potwierdzam kafe nawet z przed roku było troszkę inne:) :) Dzisiejsza młodzież ćpuny, pijacy degeneracji :o dziewczyny imprezy i szybki sex :o :o Miałem okazje rozmawiać na privie z młodymi i starszymi od młodych przeważnie chamstwo... brak wychowania. Wszytko już minęło i nigdy nie wróci :o będzie tylko gorzej : o :o ZA niedługo świat obleje GMO - sztuczny pokarm do tego pełno rodzaju używek jak będę wyglądać ludzie..? jak roboty nie ludzie....:o :o przestanie istnieć \"naturalność\" wszystko będzie jakieś dziwne , pokrzywione......:o :o

Gość wroci jutro...............

Gość pani stasia z klanu
wyjeżdżam z kraju :o

Gość pani stasia z klanu
moje suty sa twarde jak stal

Gość pani stasia z klanu
stosuje głębokie gardło

Gość pani stasia z klanu
wlasnie mowilam o tym te u gory to podszywy zreszta to ewidentne...aj dziecka dziecka