Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takakobietka1

facet zdradził-dlaczego z nim zostajecie?

Polecane posty

Gość takakobietka1

Podajcie szczere powody jeśli tak miałyście.

Gość bo tez zdradziłam
choć on o tym nie wie

Gość zzzzzzzzzzzz
nei wiem co bym zrobiła jakby zdradził ale myślę że wiele kobiet jeszcze kocha i jest przywiązanych i mają nadzieję że on żałuje i więcej tego nie zrobi... pewnie ja bym tak myślała chociaż chciałaym mieć tyle siły żeby kopnąć w zad.... mam nadzieję że mnie to nie spotka i wam tego życzę:)

Gość zostałam
Wcześniej był świetnym mężem,super ojcem,a chwila słabości każdemu może się przytrafić;).Romansu raczej bym nie wybaczyła,ale jednorazowy seks przeżyłam:P

Gość takakobietka1
a czy myślicie, że to się więcej nie powtórzy? jak czujecie się gdy się do niego przytulacie, kochacie się itp.

Gość ehh..
bo nie ma lepszego, który by go mógł aktualnie zastąpić a zostać samej to totalny obciach no i jego kasy też żal bo sama to na waciki zarabiam :P

Gość zostałam
Nie chce opisywać całej sytuacji na forum,była dosyc specyficzna. Wiem na 100,że juz nigdy więcej nie zdradził,zresztą sam mi powiedział,w życiu bym się nie domysliła.Było mu strasznie głupio tym bardziej,ze po rozmowie nigdy już nie wracałam do tematu,czasami bywało ciężko/mi/ ,ale wybaczyłam i nie żałuję.

Tak sobie tlumacz,facet ktory raz zdradzil zrobi to raz jeszcze i jeszcze i jeszcze!!!!! naiwne jestescie,przeszlam to 2 razy wiec nie wierzcie facetom naiwne kobitki

Gość zostałam
do ehh Skarbie jestem niezależna i nadal atrakcyjna,nie brakuje mi okazji,nie boję się zostac sama,w życiu ciągle trzeba podejmować trudne decyzje i rozwiazywać problemy,ucieczka jest dobra tylko na chwilę:P

JESTES ATRAKCYJNA A MIMO TO FACET PRZESPAL SIE Z INNA,WIDZISZ SAMA JACY SZ FACECI,POTRZEBUJA ZMIAN I TYLE,POGODZIC SIE Z TYM TRZEBA :p

Gość ehh..
do zostałam - skoro tak, to dlaczego cię zdradził ???alazł bardziej atrakcyjną i znajdzie ich jeszcze kilka a Tobie gratuluje dobrego samopoczucia :P

olalabym ucieczke niz tkwic w chorym zwiazku i tlumaczyc sobie ze on tego juz nie zrobi,jestem pewna ze zyjesz w ciaglym strachu co on robi gdy go nie ma,nie oszukuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość takakobitka
Pytam, bo znam wiele związków gdzie faceci zdradzają, a żony/ dziewczyny najczęściej jko jedyne nic nie wiedzą. Coraz częsciej zastanawaim się czy ja też nie znalazłam się kiedyś w takim układzie...

Gość naiwne***
jak by mnie zdradził facet to był by juz koniec z nami nieważne czy to byłby raz czy dwa czy kilka ja niewybaczyłabym nigdy zdrady! pewnie bym dalej go w głebi serca kochała i chciała z nim życ ale jego zdrada byłaby silniejsz i powiedziałbym stop!!Nie ma juz nas!!! Zycie jest okrutne teraz to wiem wiec nie ma co sie litować!!! Trzeba miec honor i własną godność!!

Gość oj dzieci
Zycia nie znacie.Przypomnijcie sobie o tym co wygadywalyscie za 20lat,a moze nawet wczesniej:P

Ja bym osobiście nigdy nie wybaczyła. Nie ważne czy bylibyśmy rok, 4 czy 10. Ułożyć sobie życie na nowo można zawsze - nie trzeba jak idiotka walczyć o coś co facet sam spierdolił. A dlaczego kobiety zostają? bo są słabe psychicznie, bo boją się samotności, bo to facet rządzi w związku i one nie mają własnego zdania nawet w takiej kwestii, bo myślą że związek z facetem co co chwilę ma inny romans będzie super przykładem dla ich dzieci. Czy nie lepiej odejść i budować szczęśliwą rodzinę z kimś innym? łatwiej jest zostać, kłócić się gdy mąż znów spóźni się kilka h do domu, nie ufać sobie, ciągle podejrzewać, robić awantury by małe dzieci to widziały? niektóre baby to są naiwne. Raz wybaczona zdrada skłania faceta do kolejnej - bo przecież też wybaczy... I tak w kółko.

Wszyscy pisza w trybie przypuszczajacym, a tak naprawde, to nie wiecie jakbyscie sie zachowaly.

Gość do wszystkich pouczających
Mąż podobno raz mnie zdradził,byłam z nim nadal,przeżylismy wspólnie 25 lat,nie żałuję,ze zostałam,umierając nadal przepraszał. Spędziłam z nim najcudowniejsze lata mojego życia,dzieci do dzisiaj uważają,ze byliśmy świetną parą,a im stworzyliśmy wspaniały i ciepły dom .

enamorada Jeden mnie zdradził. Na 2 dzień spakowałam rzeczy i wróciłam do domu. Kontaktowaliśmy się raz na jakiś czas ale z dnia na dzień wzbudzała się we mnie coraz większa agresja. Teraz każde z nas jest w nowym związku. Chciałam zostać, wybaczyć ale w 24 h zrozumiałam, że to się nie zmieni, że faceci którzy zdradzają nigdy się nie zmienią (mówię tu o romansach - bo przypadkowy seks po pijaku na imprezie to dla mnie co innego)

Gość do wszystkich pouczających
złooo "(mówię tu o romansach - bo przypadkowy seks po pijaku na imprezie to dla mnie co innego)" Zdrada zdradzie nierówna,zgadza się

Mylisz się. Są kobiety które będą się godziły na liczne romanse męża. Dziś panna X, jutro panna Z i tak w kółko. Nie zostałabym za żadne skarby świata z mężczyzną który jawnie bzykał inną pannę przez rok, dwa i udawał że wszystko jest ok. Ale mocno i długo zastanawiałabym się nad zostaniem z facetem który po pijaku wylądował z kobieta w łóżku i następnego dnia się do tego przyznał. Pewnie i tak byśmy się rozstali ale są kobiety które takie coś wybaczą. I ok. Niech wybaczają, każdy może mieć chwilę słabości ale nie kuźwa rok słabości! Takich kobiet nie rozumiem. Godzą się na życie w trójkącie i myślą, że facet już nigdy nie wda się w taki romans. To jest duża różnica jeśli chodzi o zdradę.

Gość lepiej być samemu niż poniżane
mu. Ja nie wybaczyłam, spakowałam walizki, wniosłam sprawę o rozwód. Myślę, że to kwestia samooceny ma duże znaczenie. Jastem atrakcyjna, niezależna finansowo, no i do tego bardzo brzydzę się takimi facetami, którzy zdradzają swoje partnerki. Ja osobiście nie potrafiłabum zagłuszyć tego bólu niczym. Myślę, że kobiety, które zgadzają się zostać z takim facetem, robią to, bo boją się być same, w dzisiejszych trudnych czasach, podjąć taką decyzję, ma komfort niewiele, kobiet, ja na szczęście należę do tych kobiet, które same potrafią zadbać o siebie. No i nieukrywam, kasa też miała wpływ, że się nie bałam konsekfencji, gdy pakowałam te walizki.

Gość lepiej być samemu niż poniżane
mu. Nie potępiam kobiet, które zostają z takim facetem, jest mi ich niesamowicie żal, bo zdrada to najgorsza rzecz na świecie, ale zyć ze zdrajcą pod jednym dachem, to chyba masakra, tego nie miałam okazji na szczęście doświadczyć.