Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addusiaaczek

GDZIE PRZECHOWUJECIE SUKNIE ŚLUBNĄ,ABY SIĘ NIE POGNIOTŁA???

Polecane posty

Gość addusiaaczek

Zamówiłam suknie przez allegro i przyszła ona w paczce zupełnie pognieciona. Czy w salonach dają jakieś specjalne usztywniane pokrowce, czy także Wasze sukienki są poskładane?

Gość suknie dają
w salonie na wieszaku - zafoliowane, lub w pokrowcu.

Gość moja suknia...
zostala mi wydana w salonie odprasowana w pozycji lezacej w specjalnym pokrowcu i tak sobie lezy na dywanie w pokoju-przed slubem ja zawiesze na wieszaku zeby odeszla-ewentualnie ja troche odparuje... w twojej sytuacji zanioslabym ja do specjalnego zakladu zeby ci ja odswiezyli (tzn odprasowali para).Samemu bym sie za to nie brala raczej!

Gość addusiaaczek
moja suknia... mogą wyprasować parą? A ile bedzie to kosztowało? Suknia ma marszczenia na spódnicy, ale mimo tego widać, ze jest bardzo pognieciona, bo marszczenia są nieregularne, a gdzieniegdzie nawet proste

dziewczyny ja swoja suknię prasowałam parą od żelazka sama dzień przed ślubem ;) super sie wyprasowałam (miałam koronke) po tym została mi blizna na nodze od żelazka, bo oczywiście musiałam sie tym cholerstwem oparzyć :D

a kiedy masz slub? na twoim miejscu za dorada kogos wyzej proponowalabym ci przejsc sie po pralniach chemicznych i zwyczajnie popytac o taka usluge...czyszczenie kosztuje ok.150zl wiec moze samo odparowanie bedzie kosztowalo mniej?sama niewiem... rozumiem ze twoj problem polega na tym ze suknia jest wyczyszczona tylko bardzo pomieta...co tez mnie w sumie dziwi bo jesli ktos ja wyczyscil profesjonalnie to tez powinien ja byl zlozyc tak aby pomiela sie jak najmniej w trakcie przesylki....hmmm... a tak pozatym jestes zadowolona z tej sukni?

wredniak ja tez planuje swoja sama lekko odparowac bo wiadomo napewno sa na niej jakies tam zagiecia czy cos.... ale autorka pyta o bardzo pomieta suknie z marszczeniami-pytanie czy bedzie potrafila sama to zrobic (nie kazdy ma ten talent hehe).wszytko tez zalezy od materialu z jakiego jest uszyta.wiadomo im prostsza tym mniejszy problem,im bogatsza tym wiekszy... jednak zawsze w sumie mozna samemu sprobowac...

Gość hhmmmmmmmm
a jak sie wyprostowuje para z zelazla ??? bo niebardzo rozumiem