Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Jak Wam idą porządki wiosenne?

Polecane posty

Okna mam już umyte, dziś zajęłam się kuchnią. Został tylko pokój i łazienka. Czuć powiew wiosny w mieszkaniu, wszystko takie ułożone, czyściutkie, lśniące, pachnące, każdy zakamarek wysprzątany.... uwielbiam takie porządki :) A wy? jak wam idzie?

Gość teraanowaaaa
a mnie nie idzie, nic nie zrobione, nie mam kiedy :(

Teeranowa - witaj w klubie - jak wracam z pracy, to tylko patrze gdzie by tu się położyć:P

Gość strasznie chujowo
:o

Ja posprzątałam w sobotę, pomyłam okna itp... w sumie to już jest brudno znowu:( O doope rozbić takie porządki, wole remonty

Gość strasznie chujowo
remonty to porażka nieeeeeeeeeeeeeeeeee każda baba sie podnieca ze nowa szafka i tp

Rozumiem że troszkę się nie chce szczególnie żę taka piękna pogoda.... Ja to się czuję jakaś taka zrelaksowana jak patrzę potem na ten porządek. Lubię to :)

Gość strasznie chujowo
*Agula85* zboczona :o :o pomóż mi

Gość kafeteria może mi naskoczyć
agula - wypowiedz godna typowej matki polki - jest dumna z tego, ze wymiotla brud z chalupy tymczasem gdzies tam, na drugim krancu ziemi jakas kobieta odkryla jakies anomalie obserwujac niebo przez teleskop badz wykryla nowy gen i jest z tego powodu zadowolona i dumna, a po drugiej stronie globu polka zamiotła chałupę i pisze o tym na forum dzielac sie swa radoscia :O uwielbiam roznorodnosc tego swiata

Ja nie mówię o nowych szafkach ale np odmalowanym pokoju... Na moje oko w tedy jest dłużej ładniej.. wiosenne porządki tylko w dniu porządku dają efekt

Jest wiele rzeczy, które sprawiają mi radość więc nie oceniaj mnie! MIło chyba popatrzeć jak wszystko jest wysprzątane. Poza tym udowodniono że porządki, pozbywanie się starych i niepotrzebnych rzeczy pozytywnie wpływają na nasz nastrój! To tak jakby zrobić małe porządki w swoim życiu bo pozbywamy się rzeczy starych, niepotrzebnych.... Odświeżamy swoją szafę i nie tylko!

Gość teraanowaaaa
ja też lubię porządek, ład ale nie mam na to czasu /pracuję/, no i mam małe dzieci, które wszystko zniweczą w pięć minut :(