Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość niedzielny .

zafarbowałam u fryzjera włosy i wyszły rude. Szok

Polecane posty

Gość gość niedzielny .

Od roku u fryzjera mam farbowane włosy na ten sam kolor- ciemne naturalnie włosy- teraz jestem w 17 tc i włosów nie farbowałam od poczatku ciązy. postanowiłam teraz jednak zafarbowac jak zawsze na mój kolor. I wyobrazcie sobie sa rude od skóry. Nie ciemne , ale takie z poblaskiem rudych, kasztanowych. załamałam sie totalnie. Czy myslicie ze to dlatego ze faktycznie w ciązy kolor moze farby na włosach wyjśc inny niz jak dotychczas? a moze fryzjerka zle dobrała odcienie? ale ustalałam z nią co i jak , a tu takie rozczarowanie. Ruda głowa- porazka. i wyobrazam sobie teraz te odrosty, a wczesniej nie miałam odrostów bo kolor był przyblizony do mojego. Czy któras z was tez miała takie szokujące doświadczenie?

ja tez, chcialam miec brazowe a wyszly rudo-brazowe. Czytalam o tym ze tak moze byc w ciazy ;) trudno, takie tez moga byc

Gość gość niedzielny .
ale chyba inne kobiety jak czytałam nie miały z tym problemu. Dlaczego ja? dlaczego akurat teraz? i z jakiego powodu? od skóry sa miedziano rude, strasznie to wygląda, jestem zrozpaczona bo wczesniej zawsze byłam zadowolona z efektów.