Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekko wnerwiona

Matka mnie dziś wkurzyła.

Polecane posty

Gość Lekko wnerwiona

Spodziewam się dziecka, jestem w 25 tc, powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla malucha. Niewiele tego mam jak narazie. Dwie pary śpioszków, dwa kaftaniki i dwie czapeczki (Narazie tylko to co wezmę do szpitala) Dziś przyszła przesyłka z allegro z komplecikiem dla malucha. Na co moja mama wali tekstem, że bez sensu, że kupuję nowe ubranka, skoro są jeszcze po moim ośmioletnim bracie :O (każdy wie jak wyglądają ubrania po ośmiu latach, trzymane w worku na strychu), mówie, że ok, ale muszę mieć ładne ubranka do szpitala, a te po bracie mogą być po domu. Na co moja mama, że przecież mogę wziąć te stare do szpitala No chyba ją straszy, że ja dziecko w takie schodzone szmaty będę ubierać między ludźmi Tym bardziej, że sama jak jeszcze była w ciąży dostała wór używanych ubrań po innych dzieciakach z rodziny i mogła cos z tego wybrać i wziąć do szpitala, ale nie. Kupiła nowe. Więc o co jej chodzi? Jeszcze mi mówi, żebym nie zgrywala księżniczki

Gość Pitr Symbiosiuk
Kupiłem zaporożca , tobie tez radzę kupić

Gość ajajajajaj
To jej powiedz, że to Twoje dziecko i to Ty będziesz decydować w co będzie ubrane a poza tym jesteś w ciąży i nich Cię nie denerwuje.

Gość Lekko wnerwiona
No akurat robi wszystko, żeby mnie z równowagi wyprowadzic, a jak podniose głos, mówi mi że dziecko przeze mnie bedzie nerwowe :O

Gość jhjhghj
"To jej powiedz, że to Twoje dziecko i to Ty będziesz decydować w co będzie ubrane a poza tym jesteś w ciąży i nich Cię nie denerwuje. " Dokładnie, jak tylko dziecko przyjdzie na swiat, skonsultuj z nim tę kwestię.

Gość pozazdrościć lasce problemów
:0

Gość ale to tylko moje zdanie
Ale to masz jakas dziwna mame... Moja latala po sklepach jak z pieprzem i kupowala ciuchy. Wydawala setki zlotych. I dalej to robi, a dziecko juz ma 2 lata :) Nie kupilam mu ciucha od roku, a ma wiecej niz ja :)))